Actualmente ocupantul locului 169 ATP, ucraineanul Sergiy Stakhovsky a dezvăluit că i s-au oferit bani pentru a pierde un meci în primul tur la ediția din 2009 a Australian Open, în fața francezului Arnaud Clement. Într-un interviu acordat unei televiziuni din Ucraina, Stakhovsky a recunoscut că a trecut prin clipe grele din cauza acelei întâmplări.
Când eram la Australian Open mi s-au oferit 100.000 de dolari ca să pierd în primul tur în fața lui Arnaud Clement. Erau doi inși care aveau în spate investitori. Am sfârșit prin a pierde acel meci după ce am condus cu două seturi la unul. Când am părăsit terenul, dacă se afla acolo, probabil că nu m-aș fi putut stăpâni, l-aș fi lovit cu racheta.
Stakhovsky a dezvăluit că a luat legătura apoi cu Unitatea de integritate a tenisului, care de abia lua naștere la acel moment: “După meci am fost acolo și m-au întrebat cine a fost. Am spus <așteaptă, sunteți pregătiți să-mi protejați familia? Pentru că el e un pion, oamenii din spatele lui sunt periculoși, toată familia mea e în Ucraina>. Mi-au spus că nu-mi pot garanta nimic”.
Tenis
Momentul în care Roger Federer a avut 0-11 raport victorii/înfrângeri pe suprafața pe care a crescut
10/04/2020 LA 14:34
Clement a câștigat acel meci, scor 6-3, 2-6, 4-6, 6-2, 6-1. Stakhovsky este cunoscut în tenisul mondial masculin mai ales pentru victoria pe care a obținut-o la Wimbledon 2013 în turul al doilea în fața lui Roger Federer, campion de opt ori la All England Club. De asemenea, el i-a trimis un mesaj lui Elon Musk, directorul Tesla, cerându-i sprijin cu echipament medical pentru Ucraina în lupta cruntă cu pandemia de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23