A doua favorită a turneului de la Lyon, Sorana Cîrstea a fost eliminată în semifinale la turneul de 250 de puncte organizat în Franța. Sportiva noastră a fost învinsă de către Dayana Yastremska, beneficiara unui wild card, cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 32 de minute de joc.
La finalul partidei, Dayana Yastremska a recurs la același gest, a luat steagul Ucrainei pe umeri și a vorbit pe teren: "Încă sunt undeva în nori, trebuie să-mi dau seama ce simt. A fost un meci foarte dificil. Am fost pierdută după ce am cedat acele mingi de meci, în setul al treilea, când eram pe propriul serviciu. M-am încurajat apoi și am simțit că pot totuși să câștig, mai ales pentru că am primit multă susținere din public. Nu m-am așteptat să primesc atât de multă susținere, când am plecat din Ucraina și am postat acele fotografii pe Instagram", a spus sportiva la interviul de după meci.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
IERI LA 13:04

Dayana Yastremska, prima reacție după calificarea în finală la Lyon

Aceasta a fost prima întâlnire dintre Sorana Cîrstea și Dayana Yastremska. Deși ocupă un loc în afara top 100 WTA, Yastremska este considerată o jucătoare cu un foarte mare potențial. După ce a fugit din calea războiului din Ucraina, Yastremska pare foarte motivată să cucerească titlul la Lyon și va avea această șansă mâine. Aceasta este prima ei finală în ultimii 2 ani.
Dayana Yastremska o va întâlni în ultimul loc la Lyon pe favorita numărul 8, chinezoaica Shuai Zhang, care a trecut în penultimul act de Caroline Garcia în minimum de seturi. Cele două se vor întâlni pentru a treia oară în circuit. Până acum, tenismenele și-au împărțit victoriile.
Roland-Garros
Cele mai bune momente ale jocului Sorana Cîrstea - Tatjana Maria, încheiat cu o victorie a româncei
IERI LA 12:40
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
21/05/2022 LA 21:00