Tenismenii care s-au angajat că vor participa la US Open au primit un act pe care trebuie să-l semneze înainte de a ajuns la Flushing Meados, prin care aceștia își asumă întreaga vină în cazul în care vor avea probleme medicale. Mai mult, în cazul unui deces, generat cel mai probabil de COVID-19, reprezentanții atletului respectiv nu vor putea înainta niciun proces organizatorilor turneului.
"Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel. Îmi asum că nu voi da în judecată NTC, USTA, USTA Player Development Incorporated, USTA Foundation Incorporated, orașul New Yorrk, Cincinnati Tennis LLC, ATP Tour, WTA Tour, pe afiliații, angajații sau membrii lor”, se arată în actul trimis sportivilor.
Laver Cup
Laver Cup : Federer ovaționat de către fani la Boston
ACUM 30 MINUTE

Simona Halep are dubii privind participarea la US Open

Simona Halep se află în prezent în Cehia pentru turneul de la Praga și va hotărî după acest turneu dacă va participa la US Open. "Cu siguranţă voi decide după acest turneu…Am nevoie să simt ceva, am nevoie să văd ce schimbări vor face organizatorii cu privire la deplasare şi alte lucruri. Apoi voi putea lua o decizie finală”, a spus Halep.
"Ştiu că este strict, este un pic stresant în opinia mea. Dar au nevoie de acele reguli pentru siguranţă, sănătatea este cea mai importantă, ei trebuie să aibă grijă de toţi. Este greu pentru oricine să călătorească în această perioadă. Dar fiecare poate lua o decizie şi îşi ştie priorităţile. Prioritatea mea este sănătatea, este partea psihică şi nu vreau să mă stresez. Decizia mea finală, atunci când o voi lua, va fi bazată pe aceste lucruri”, a completat Simona Halep.
Laver Cup
Laver Cup : Berrettini îl învinge pe Auger-Aliassime la capătul unui meci foarte disputat de 3 ore
ACUM O ORĂ
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după prima zi cu 3-1! Ruud, Berettinni și Rublev au obținut victoriile
ACUM 10 ORE