Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo

Alex Masgras

Publicat 22/07/2022 la 20:46 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo, după ce a trecut în sferturile de finală de Diane Parry din Franța, scor 6-1, 6-3.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu (45 WTA) a câștigat partida din sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Palermo contra numărului 86 mondial, Diane Parry, scor 6-1, 6-3, obținând astfel calificarea în penultimul act al turneului italian.
Irina Begu a făcut un prim set perfect, reușind trei break-uri consecutive. Românca și-a adjudecat primul set după 35 de minute.
Setul al doilea, care a fost mult mai echilibrat, a durat 69 de minute. Primele trei ghemuri au fost break-uri, dar jucătoarea din Franța nu a profitat de avantajul propriului serviciu, Begu reușind să restabilească egalitatea la 3-3, atunci când a câștigat pe serviciul adversarei, după cel mai lung game la partidei.
La 4-3 pentru Begu, după un alt game pe serviciul lui Parry, Irina a reușit un nou break. În cele din urmă, românca nu a mai greșit și a închis partida pe propriul serviciu, scor 6-1, 6-3.
Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Begu și Parry.
Citește și:

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo

Pentru un loc în finala turneului de la Palermo, Irina Begu o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo (41 WTA), cea care a trecut în sferturi de Anna Bondar (50 WTA), scor 6-2, 6-3. În primul tur al turneului de la Palermo, Sorribes Tormo a trecut de o altă româncă, Ana Bogdan, după un meci tensionat, în care românca a fost penalizată cu 6 puncte la începutul setului decisiv.
Begu și Sorribes Tormo s-au mai întâlnit o singură dată până acum. La Praga, în 2020, pe zgură, Irina Begu s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2.
Pentru prezența în semifinalele turneului de la Palermo, Irina Begu va primi 110 puncte în clasamentul WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo