Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în sferturi la Parma, după victoria cu Paoletti! Duel 100 % românesc pentru un loc în semifinale

Irina Aldea

Actualizat 28/09/2022 la 23:46 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte WTA de la Parma, după victoria cu Matilde Paoletti.

Irina Begu: Sursă: Jimmie48 Photography

Credit imagine: facebook

Irina Begu, ocupanta locului 33 WTA și favorita numărul 3 la turneul de 250 de puncte WTA de la Parma, s-a calificat în sferturile de finală în această seară, după ce a trecut de favorita gazdelor, Matilde Paoletti, cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute de joc.
Irina a dominat confruntarea cu a 366-a jucătoare a lumii, așa cum era de așteptat, însă sportiva din Italia nu a renunțat prea ușor și s-a luptat de fiecare dată pe propriul serviciu să revină în fața româncei. În setul inaugural, două break-uri au făcut diferența în favoarea sportivei noastre, la fel ca în setul secund.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu - Ana Bogdan, duel pentru un loc în semifinale

În continuare, în sferturile de finală de la Parma, vom avea parte de un duel 100 % românesc, între Irina Begu și Ana Bogdan. Ana Bogdan (53 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Parma, după ce a învins-o în optimile de finală pe Anna Karolina Schmiedlova (118 WTA). Românca s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-3, după aproape două ore și jumătate de joc.
Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Irina Begu și Ana Bogdan în circuitul feminin de tenis. Oricum s-ar încheia partida din sferturi, România e sigură că are o reprezentantă în semifinale la Parma. Principala favorită la turneul din Italia este Maria Sakkari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo