Articol scris de Romeo Ene
Simona Halep va juca în sferturi împotriva Ekaterinei Alexandrova, cea care a învins-o de 2 ori până acum în carieră, din 3 întâlniri directe.
Simona Halep a reușit 3 ași în meciul cu Vondrousova și la final s-a arătat foarte mulțumită de felul cum i-a funcționat serviciul. În plus, prin cei 3 ași, Simona a contribuit la o cauză nobilă, deoarece la turneul de la Stuttgart are loc săptămâna aceasta o campanie umanitară, prin intermediul căreia organizatorii încearcă strângerea de fonduri cu ajutorul sportivelor. Astfel, pentru fiecare as reuşit în turneu, sponsorul principal oferă 200 de euro.
Porsche Tennis Grand Prix
Simona Halep se oprește din nou în semifinale la Stuttgart! Aryna Sabalenka a fost prea puternică
24/04/2021 LA 11:51
Simona Halep, 600 de euro pentru campania "Aşi pentru Caritate"
Cu cei 3 aşi pe care i-a reuşit, jucătoarea din Constanţa a contribuit cu 600 de euro pentru această campanie umanitară. Nu este un eveniment nou pentru turneul de la Stuttgart, în trecut oferindu-se câte 100 de euro pentru fiecare as reuşit. Faptul că tot mai mulţi oameni au nevoie de ajutor financiar din cauza pandemiei l-a determinat pe Porche să mărească aceste premii.
212 aşi s-au înregistrat la turneul din 2019, asta deoarece în 2020 acesta nu a avut loc din cauza pandemiei. Simona Halep are şansa să contribuie în continuare deoarece se află în competiţie.
"A fost un meci excelent! Așteptam de două zile să intru și să joc, eram foarte motivată, dar în același timp și puțin tensionată deoarece aveam două înfrângeri în disputatele cu ea", a spus Simona la interviul de după meci. "Spre deosebire de meciurile precedente, astăzi am fost un pic mai agresivă și am jucat aproape de cel mai bun nivel al meu"
"Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu (râde). Am așteptat de sâmbătă meciul, mă simt foarte bine să fiu aici, le mulțumesc organizatorilor că au reușit să facă o așa treabă bună în condiții grele", a mai spus Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Porsche Tennis Grand Prix
Simona Halep și-a aflat adversara din semifinalele turneului de la Stuttgart
23/04/2021 LA 21:56
Porsche Tennis Grand Prix
Simona Halep, în semifinale la Stuttgart! Prima reacție a campioanei noastre: "Asta e cheia!"
23/04/2021 LA 19:38