Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În curând va începe meciul Simonei Halep, după încheierea partidei dintre Bouchard și Mertens.

S. Halep vs M. Frech | Prague
Simplu feminin | Sfert de finală | 14.08.2020 | Centre Court
Finalizat
S. Halep (1)
6
6

M. Frech
2
0
În direct
Actualizări în direct
Irina Aldea

Actualizat 14/08/2020 la 17:00 GMT+3


16:59
Cu 22 de lovituri câștigătoare, Simona a dominat-o clar pe Magdalena Frech (174 WTA), care nu a reușit să treacă de româncă decât 6 winnere. În plus, în setul secund Halep a reușit să reducă și numărul de greșeli neforțate la jumătate față de primul set (5).
Potrivit WTA, durata exactă a partidei a fost de 58 de minute.
16:55
Live comment icon
Simona Halep răsuflă în sfârșit ușurată, după un meci mult mai lejer pe zgura din capitala Cehiei. Tricolora încă arată semne de rugină în jocul de la serviciu, însă per total ritmul de competiție revine.
6-2, 6-0
Live comment icon
Game, set, meci și a treia victorie la Praga pentru Simona Halep. Reverul îi aduce victoria, în exact o oră de joc!
6-2, 5-0
Live comment icon
Simona face și un pic de spectacol. Dictează autoritar ritmul cu forehandul și își trece în cont primul game alb din partidă, confirmând ceea ce era deja clar: este mai degajată și mai sigură în jocurile de retur decât pe propria lansare.
6-2, 4-0
Live comment icon
Halep încheie game-ul cu un punct în care își arată superioritatea și lejeritatea în joc de pe linia de fund a terenului.
6-2, 3-0
Simona Halep confirmă la serviciu, evitând prelungirile și emoțiile, iar mai apoi își asigură practic un final relaxat de set doi, câștigând din nou pe lansarea adversarei. Până acum, în 50 de minute, Frech și-a câștigat tura pe serviciu o singură dată.
6-2, 1-0
Live comment icon
Simona Halep obține break-ul și în debutul setului secund, la capătul unui game lung, în care Magdalena Frech s-a agățat de fiecare minge.
Principala favorită a turneului de la Praga a încheiat primul set cu bilanț echilibrat, 11 lovituri câștigătoare și 11 greșeli neforțate.
6-2
Live comment icon
Servind cu mingi noi, Simona își arată intențiile de a închide rapid manșa, însă Frech reușește să taxeze două servicii moi ale româncei, preluând conducerea în game. Frech își procură două mingi consecutive de break, pedepsind-o cu passing-ul pe Halep, mult prea încrezătoare la fileu pe atacul ei. Românca revine însă, jucând ferm. Un as îi aduce a patra minge de set, iar un nou serviciu bun o duce la 1-0 pe tabelă, după un set închis în 35 de minute.
5-2
Live comment icon
Simona a irosit două mingi de set, însă încă nu își lasă adversara să respire. Când poloneza își procură minge de break cu o combinație frumoasă, scurtă plus passing câștigător, constănțeanca răspunde cu un lung de linie care se îndreaptă câștigător spre tușa laterală în punctul următor. Vine și o a treia minge de set ratată de Simona, iar un retur prea larg pune game-ul în contul lui Frech.
5-1
Simona deține controlul în acest meci, iar scorul de pe tabelă reflectă fidel acest lucru.
3-1
Live comment icon
Simona este prima care găsește soluția pentru a se impune la serviciu, chiar dacă numărul de duble greșeli rămâne ridicat (în duelul cu Krejcikova a încheiat partida cu 10).
2-1
Live comment icon
La fel ca și în runda anterioară, Simona nu reușește să confirme primul break. Consemnăm trei break-uri în acest start de partidă, două în dreptul româncei, unul în dreptul lui Frech.
1-0
Live comment icon
Meciul debutează pe serviciul polonezei, iar Simona Halep pune presiune, câștigând patru din cinci puncte disputate.
15:47
Jucătoarele sunt pe teren și în scurt timp începe meciul din sferturile de finală!
15:35
Elise Mertens câștigă meciul cu Bouchard! Urmează meciul Simonei Halep cu Magdalena Frech.
15:12
Avem set decisiv în meciul dintre Bouchard și Mertens.