În această noapte, Simona Halep a trecut în doar două seturi de Cori Gauff, a 16-a favorită a turneului, scor 6-3, 6-4, la capătul a 77 de minute de joc. Românca a obținut, astfel, prima sa victorie din ultimii 7 ani în fața unei sportive din top 20.
După meci, Halep s-a arătat mulțumită de ceea ce a reușit să facă pe teren și a dezvăluit ce și-a propus înainte de a intra pe teren.
"Sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Cred că am jucat un tenis inteligent. Am vrut doar să rămân concentrată pe ceea ce credeam înainte de meci că trebuie să fac și am făcut-o corect 100%", a declarat Simona Halep, care a vorbit și despre partida din optimile Indian Wells, unde o va înfrunta pe Sorana Cîrstea pentru prima dată după 12 ani.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 5 ORE
"Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare", a spus Simona Halep.
Citește și:

Ce a spus Cori Gauff despre Simona Halep după înfrângerea de la Indian Wells

La rândul ei, Cori Gauff, care a fost învinsă de româncă exact în ziua în care a împlinit 18 ani, a vorbit despre meci și despre adversara ei. Americanca de pe locul 17 WTA a declarat că Simona Halep a demonstrat că este într-o formă foarte bună, reușind să o împiedice să facă tot ceea ce ar fi vrut pe teren.
"Simona a jucat bine. Eu am crezut că am multe șanse, câteva puncte de break pe ici, pe colo. În general, cred că a fost un meci bun. Ea este la un nivel foarte bun și am simțit-o pe pielea mea. Cred că am luat deciziile corecte în meci, doar că nu le-am pus și în practică", a explicat Gauff, citată de USA Today.
Meciul din optimile Indian Wells dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea este programat marți, 15 martie, ora partidei urmând a fi anunțată ulterior.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09