Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului sunt asaltați de probleme și reclamații din partea jucătorilor ajunși la Melbourne și plasați în carantină la hotel. Yulia Putintseva a apelat la rețelele de socializare pentru a-și striga nemulțumirea, după ce a avut neplăcuta surpriză de a găsi un șoarece în camera de hotel.
În urmă cu trei zile, sportiva de 26 de ani din Kazahstan, locul 28 WTA, a filmat "intrusul" plimbându-se nestingherit prin camera sa. "De două ore încerc să îmi schimb camera. Și nimeni nu a venit să ajute, din cauza carantinei", s-a plâns sfertfinalista de anul trecut de la US Open. Până la urmă, kazaha a primit ajutorul organizatorilor și a fost mutată într-o altă cameră de hotel.

Yulia Putintseva "s-a împrietenit" cu șoarecii la Melbourne

US Open
Kaia Kanepi, coșmarul Simonei Halep de la US Open 2018, face o nouă "victimă" la ediția din 2021
30/08/2021 LA 17:43
În noua cameră de hotel, Yulia Putintseva a reușit să prindă câteva zile de "liniște", în care a putut să-și facă exercițiile, numai că azi a avut parte de o surpriză nedorită. Mai mulți șoareci și-au făcut apariția în noua cameră de hotel, însă situația este mai dificilă acum: "O altă cameră, aceeași poveste. Am vrut să merg la culcare, dar nuuu", a scris pe contul personale de Twitter kazaha.
Internauții s-au amuzat pe seama întâmplărilor sportivei născute la Moscova, dar acum, tenismena de pe locul 28 WTA se confruntă cu o situație mult mai dificilă și trebuie să îndure compania șoarecelui, asta pentru că tot hotelul este ocupat: "E superb că acum cei de la recepție mi-au spus că tot hotelul e ocupat și nu mă pot ajuta. Chestia asta e o glumă", a scris Yulia pe Twitter. Putintseva s-a plâns și pe Instagram, prin intermediul unei fotografii sugestive, de carantina drastică.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Internazionali BNL d'Italia
Simona Halep, decizie de mare campioană la Roma! Ce a făcut Simo după ce Putintseva s-a retras
19/09/2020 LA 11:19
Internazionali BNL d'Italia
Simona Halep s-a calificat la pas în semifinalele de la Roma! Putintseva a abandonat în setul 2
19/09/2020 LA 11:02