Jaqueline Cristian, aflată în mare formă, a suferit marți, în timpul meciului din turul 2 de la Doha cu Daria Kasatkina, o accidentare teribilă la genunchi. Pe game-ul său de serviciu, la scorul de 6-2, 2-2, 15-30, sportiva noastră se retrăgea în defensivă la o minge, dar s-a prăbușit pe teren și a acuzat dureri groaznice la genunchiul drept.
Echipa medicală a pătruns imediat pe teren, iar Jaqueline a rămas minute bune întinsă și primind îngrijiri, fiindu-i aplicată o pungă cu gheață pe zona vizată. Decizia de a reveni pe teren nu a fost cea corectă pentru Jaqueline Cristian, căreia i-a cedat imediat genunchiul la primul punct după reluarea meciului.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek - Jabeur, marea finală de la Roma! Tunisianca a salvat minge de meci cu Daria Kasatkina
14/05/2022 LA 18:13

Daria Kasatkina, vizibil afectată de ce a pățit Jaqueline Cristian pe teren la Doha

Când s-a prăbușit a doua oară pe teren, Jaqueline Cristian a urlat de durere, probabil după o mișcare bruscă a genunchiului care suferise deja un șoc. Văzând reacția româncei, Daria Kasatkina s-a grăbit să ajungă de partea opusă a terenului și s-o ajute pe adversara ei cu sprijin. Sportiva noastră nu a mai putut continua și a părăsit terenul în scaun cu rotile.
Ieri, din postura de lucky loser (a fost învinsă în calificări în turul 2 de Oceane Dodin), Jaqueline Cristian s-a calificat în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a trecut de favorita numărul 11, Elena Rybakina. Sportiva noastră s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc, 6-4, 6-3.
Tenis
Jaqueline Cristian a anunțat când va reveni pe teren, după accidentarea teribilă de la Doha
11/03/2022 LA 15:38
Tenis
Cât va lipsi Jaqueline Cristian de pe teren după accidentarea teribilă la genunchi! Mesajul tinerei
28/02/2022 LA 09:38