Samsonova a jucat în partida decisivă cu Bencic și a reușit să o învingă. Elveția consideră că Rusia a folosit un tertip, astfel încât campioana olimpică de la Tokyo să fie surprinsă. Concret, până cu 10 minute înainte de meci, Belinda știa că va evolua împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova și și-a construit întreaga tactică pentru un duel contra finalistei de la Roland Garros.
Doar că rușii au mutat în ultima clipă, trimițând-o în teren pe Samsonova, motivând că Anastasia este accidentată.
"E un compliment dacă oponenții trișează ca să te bată? Cu doar 10 minute înainte...", a scris pe Twitter elvețianca Jil Teichmann, convinsă că a fost un joc psihologic lipsit de fair-play.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
IERI LA 09:43
CITEȘTE ȘI:
ORGANIZATORII DE LA LINZ AU ANUNȚAT PROGRAMUL DE MIERCURI! LA CE ORĂ VA JUCA SIMONA HALEP ÎN SFERTURI

Rușii se apără, după acuzele Elveției

Întrebată pe marginea subiectului, Pavlyuchenkova a explicat că nu s-a pus niciun moment problema să se dorească inducerea în eroare a Elveției. Sportiva susține că a sperat până în ultimul moment că poate fi recuperată, astfel încât să joace, doar că nu s-a reușit acest lucru.
"Din seara de dinaintea partidei am simțit dureri, dar am încercat să joc, am crezut că pot trece peste probleme. Dar, la încălzire, nu am putut nici măcar să servesc cum trebuie", a explicat Pavlyuchenkova, citată de tennisworldusa.org.
Căpitanul nejucător al Rusiei a fost chestionat și el pe seama subiectului și consideră că nu a încălcat vreo regulă: atâta timp cât Pavlyuchenkova era accidentată, nu a avut de ales.
"Regula e regulă, nu am făcut nimic interzis", a explicat Andreev.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
IERI LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27