Săptămâna acesta, Rafael Nadal va juca în premieră la turneul ATP 500 de la Washington. Turneul din capitala Statelor Unite ale Americii este primul pentru spaniol din luna iunie, atunci când a fost eliminat în semifinalele turneului de la Roland Garros de Novak Djokovic, cel care a și câștigat turneul.
După turneul de la Roland Garros, Nadal nu a mers la Wimbledon, dar nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Spaniolul a preferat să rămână la Mallorca și să se pregătească pe terenurile academiei sale pentru turneele pe hard din America de Nord.

Nadal: "Ce a reușit Djokovic în acest an este fantastic"

Australian Open
Martina Navratilova știe motivele pentru care Halep a fost eliminată în optimi la Australian Open
ACUM 39 MINUTE
După dezamăgirea de la Jocurile Olimpice, acolo unde Novak Djokovic a pierdut atât în semifinale cu Zverev, dar și în finala mică cu Carreno-Busta, numărul 1 mondial își va îndrepta toată atenția către ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. În acest an, Djokovic a câștigat primele trei turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros și Wimbledon) și are șansa să devină primul jucător de la Rod Laver în 1969 care câștigă toate turneele de Grand Slam în același an.
Întrebat despre șansele lui Djokovic la US Open, Rafael Nadal a vorbit foarte frumos despre rivalul său: "Novak a câștigat deja trei turnee de Grand Slam și nu am vreo îndoială că nu e capabil să îl câștige și pe al patrulea. US Open se desfășoară pe hard, probabil suprafața sa preferată. Desigur, va fi greu. Vor fi mulți jucători care vor să câștige turneul, dar Novak rămâne principalul favorit. Ce a reușit în acest an este fantastic și cred că poate face Grand Slamul", a spus Rafael Nadal despre Novak Djokovic.
Rafael Nadal va fi principalul favorit al turneului de la Washington care va începe pe 2 august. Spaniolul va sta în primul tur și va debuta din turul al doilea, acolo unde îl va întâlni pe câștigătorul partidei Jack Sock-Yoshihito Nishioka.
Australian Open
Australian Open: Auger-Aliassime, de neoprit în tie-breakul setului 1, cu Medvedev
ACUM O ORĂ
Australian Open
K. Mladenovic/I. Dodig - J. Peers/S. Zhang - Australian Open
ACUM O ORĂ