Rafael Nadal continuă cursa pentru cucerirea celui de-al 10-lea titlu de la Roma. Numărul 2 ATP a câștigat categoric partida cu Lajovic, într-o oră și 31 de minute. Spaniolul a cedat numai două game-uri pe propriul serviciu în meciul din optimi, câte unul în fiecare set.
Lajovic n-a reușit să câștige vreun game pe propriul serviciu în primul set, iar Rafa și l-a adjudecat cu 6-1. Campionul en-titre de la Foro Italico a continuat forma solidă și în setul al doilea, când a reușit încă 3 break-uri. Rafa și-a pierdut serviciul la 4-2, apoi sârbul s-a apropiat la 4-3. A fost ultimul game câștigat de Lajovic. Nadal și-a făcut serviciul, apoi a reușit break-ul la 0.

Nadal, calificat în sferturi la Roma. Ibericul continuă cursa pentru al 10-lea titlu la Foro Italico

Australian Open
Mesajul impresionat al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM 9 MINUTE
În sferturile de finală, Nadal va juca împotriva lui Diego Sebastian Schwartzman (15 ATP). Va fi a 10-a întâlnire dintre cei doi. Nadal l-a învins pe argentinian de fiecare dată până acum.
Nadal se simte excelent pe zgura de la Foro Italico. Ibericul a câștigat de 9 ori turneul de la Roma, prima oară în 2005. Novak Djokovic (2008, 2011, 2014, 2015), Andy Murray (2016) și Alexander Zverev (2017) sunt singurii care au reușit să intervină în relația minunată dintre Nadal și turneul de la Roma, în ultimii 15 ani.
Nadal a câștigat trofeul la ultimele două ediții de la Roma. Anul trecut, spaniolul l-a învins categoric în finală pe Novak Djokovic, scor 2-1 (6-0, 4-6, 6-1).
Australian Open
Australian Open: Backhand fantastic reuşit de Nadal, în sfertul cu Shapovalov
ACUM 35 MINUTE
Australian Open
Granollers / Zeballos - Peers / Polasek - Australian Open
ACUM O ORĂ