Rafael Nadal continuă cursa pentru cucerirea celui de-al 10-lea titlu de la Roma. Numărul 2 ATP a câștigat categoric partida cu Lajovic, într-o oră și 31 de minute. Spaniolul a cedat numai două game-uri pe propriul serviciu în meciul din optimi, câte unul în fiecare set.
Lajovic n-a reușit să câștige vreun game pe propriul serviciu în primul set, iar Rafa și l-a adjudecat cu 6-1. Campionul en-titre de la Foro Italico a continuat forma solidă și în setul al doilea, când a reușit încă 3 break-uri. Rafa și-a pierdut serviciul la 4-2, apoi sârbul s-a apropiat la 4-3. A fost ultimul game câștigat de Lajovic. Nadal și-a făcut serviciul, apoi a reușit break-ul la 0.

Nadal, calificat în sferturi la Roma. Ibericul continuă cursa pentru al 10-lea titlu la Foro Italico

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 33 MINUTE
În sferturile de finală, Nadal va juca împotriva lui Diego Sebastian Schwartzman (15 ATP). Va fi a 10-a întâlnire dintre cei doi. Nadal l-a învins pe argentinian de fiecare dată până acum.
Nadal se simte excelent pe zgura de la Foro Italico. Ibericul a câștigat de 9 ori turneul de la Roma, prima oară în 2005. Novak Djokovic (2008, 2011, 2014, 2015), Andy Murray (2016) și Alexander Zverev (2017) sunt singurii care au reușit să intervină în relația minunată dintre Nadal și turneul de la Roma, în ultimii 15 ani.
Nadal a câștigat trofeul la ultimele două ediții de la Roma. Anul trecut, spaniolul l-a învins categoric în finală pe Novak Djokovic, scor 2-1 (6-0, 4-6, 6-1).
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 18 ORE
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 21 ORE