Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios s-a retras din turneul de la Tokyo! Cum și-a motivat australianul decizia

Bianca Dumitru

Publicat 07/10/2022 la 13:22 GMT+3

Nick Kyrgios ar fi trebuit să îl înfrunte astăzi, în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Tokyo, pe Taylor Fritz. Australianul a decis, însă, să se retragă din competiție, anunțând că aceasta a fost cea mai bună alegere.

Nick Kyrgios of Australia celebrates winning against Chun-Hsin Tseng of Taipei during day two of the Rakuten Japan Open at Ariake Coliseum on October 04, 2022 in Tokyo, Japan

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios trebuia să joace astăzi, împotriva lui Taylor Fritz, în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Tokyo. Sportivul de pe locul 20 ATP a luat, însă, decizia de a se retrage din competiție.
Conform presei internaționale, Kyrgios s-ar confrunta cu o accidentare de ultimă oră. Din păcate pentru el, retragerea din turneul de la Tokyo poate avea urmări importante asupra prezenței sale la Turneul Campionilor.
Nick Kyrgios s-a impus în această săptămână, la Tokyo, în duelurile cu Chun Hsin Tseng (6-3, 6-1) și Kamil Majchrzak (3-6, 6-2, 6-2).
Citește și:

Nick Kyrgios s-a retras din turneul de la Tokyo

După anunțul retragerii din turneul de la Tokyo, Nick Kyrgios a oferit o declarație în care a explicat de ce a luat decizia de a nu se mai prezenta la meciul cu Taylor Fritz.
"Este cea mai bună variantă pentru corpul meu, trebuie să fiu inteligent. După ce m-am încălzit puțin cu Thanasi azi dimineață, am simțit că cel mai bine e să mă opresc. Mai am câteva turnee până la sfârșitul sezonului și vreau să joc bine în ele", a spus Kyrgios, citat de Punto de Break.
Turneele ATP 500 de la Tokyo și Astana se văd în săptămâna 3-9 octombrie 2022 în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo