Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Taylor Fritz este campion la Tokyo! L-a învins în două seturi pe Frances Tiafoe pentru al treilea titlu din acest sezon

Alex Masgras

Actualizat 09/10/2022 la 14:24 GMT+3

Taylor Fritz a cucerit titlul de la Tokyo, după ce l-a învins în finală pe compatriotul Frances Tiafoe. Fritz s-a impus în două seturi, ambele câștigate la tiebreak, într-o partidă care a durat o oră și 57 de minute.

Taylor Fritz

Credit imagine: AFP

Taylor Fritz este noul campion de la Tokyo. Numărul 11 ATP s-a impus în fața lui Frances Tiafoe (19 ATP) cu 7-6 (3), 7-6(2), la capătul unei partide care a durat o oră și 57 de minute.
Singurele break-uri din finală au avut loc la începutul primului set. Tiafoe a fost primul care a câștigat pe serviciul adversarului, în ghemul al treilea, dar Fritz a realizat break-ul în ghemul următor.
Performanța lui Taylor Fritz vine în contextul în care săptămâna trecută a ratat participarea la turneul de la Seul, asta după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Americanul a revenit însă și a reușit să se impună la Tokyo.
Citește și:

Taylor Fritz va intra în top 10 ATP de luni

În urma acestei victorii, Taylor Fritz va ocupa locul 8 ATP de luni, în timp ce Frances Tiafoe va urca și el două poziții în clasament, până pe locul 17.
Turneul de la Tokyo este al patrulea din cariera lui Taylor Fritz și al treilea din 2022. El s-a mai impus în acest an la Indian Wells (hard) și Eastbourne (iarbă). În 2019, el a câștigat primul său titlu ATP, tot pe iarba de la Eastbourne.
În ceea ce îl privește pe Frances Tiafoe, el rămâne cu un singur titlu cucerit în circuitul ATP, cel de la Delray Beach, din 2018. Pe lângă finala de la Tokyo, el a mai jucat alte trei finale, ultima fiind cea de pe zgura de la Estoril, în acest an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo