Novak Djokovic, locul 1 ATP, a pierdut primul meci din 2020, la Adria Tour. Marele campion sârb a cedat în fața compatiotului lui, Filip Krajinovic, scor 4-2, 2-4, 1-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 2 minute de joc. În aceeași zi, dar mai devreme, Nole trecuse de alt compatriot, Viktor Troicki, scor 4-1, 4-1.
Al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie a disputat în acest sezon competițional 20 de meciuri, dintre care a câștigat 19 și a pierdut unul singur. El îl întâlnește azi la Adria Tour pe rivalul din circuit, germanul Alexander Zverev. Competiția de la Belgrad poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Ce a spus Novak Djokovic după prima înfrângere din 2020

Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM 11 ORE
Pentru mine, Filip este ca fratele meu mai mic, avem o relație excelentă și sunt fericit să-l susțin, să-l văd fericit pe terenul de tenis. A început de curând să se antreneze cu Janko Tipsarevic, iar colaborarea dă deja roade. Sunt sigur că Krajinovic este capabil să intre în Top 10 ATP, are potential să ajungă acolo. Îi doresc mult succes! - Novak Djokovic
Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, s-a implicat din nou și a organizat un turneu care se va desfășura în trei țări, după ce ediția din Muntenegru a fost anulată: Serbia, Croația și Bosnia-Herțegovina. Acțiunea a debutat ieri la Belgrad, cu o mulțime de suporteri în tribune și multe meciuri și lovituri de excepție. La acest eveniment au fost trase la sorți două grupe a câte patru jucători fiecare. Liderii celor două grupe se vor întâlni în finală. Partidele se vor disputa de asemenea într-un format mai rapid – cel mai bun din trei seturi, câștigă setul primul care ajunge la 4.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
IERI LA 12:36
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 05:16