Novak Djokovic, locul 1 ATP, a pierdut primul meci din 2020, la Adria Tour. Marele campion sârb a cedat în fața compatiotului lui, Filip Krajinovic, scor 4-2, 2-4, 1-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 2 minute de joc. În aceeași zi, dar mai devreme, Nole trecuse de alt compatriot, Viktor Troicki, scor 4-1, 4-1.
Al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie a disputat în acest sezon competițional 20 de meciuri, dintre care a câștigat 19 și a pierdut unul singur. El îl întâlnește azi la Adria Tour pe rivalul din circuit, germanul Alexander Zverev. Competiția de la Belgrad poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Ce a spus Novak Djokovic după prima înfrângere din 2020

Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 5 ORE
Pentru mine, Filip este ca fratele meu mai mic, avem o relație excelentă și sunt fericit să-l susțin, să-l văd fericit pe terenul de tenis. A început de curând să se antreneze cu Janko Tipsarevic, iar colaborarea dă deja roade. Sunt sigur că Krajinovic este capabil să intre în Top 10 ATP, are potential să ajungă acolo. Îi doresc mult succes! - Novak Djokovic
Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, s-a implicat din nou și a organizat un turneu care se va desfășura în trei țări, după ce ediția din Muntenegru a fost anulată: Serbia, Croația și Bosnia-Herțegovina. Acțiunea a debutat ieri la Belgrad, cu o mulțime de suporteri în tribune și multe meciuri și lovituri de excepție. La acest eveniment au fost trase la sorți două grupe a câte patru jucători fiecare. Liderii celor două grupe se vor întâlni în finală. Partidele se vor disputa de asemenea într-un format mai rapid – cel mai bun din trei seturi, câștigă setul primul care ajunge la 4.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 7 ORE
Australian Open
Mats Wilander a făcut lumină în cazul "Novak Djokovic": "Dacă cred că e decizia corectă?"
ACUM 8 ORE