Patricia Țig, în vârstă de 26 de ani, a învins-o pe Mona Barthel (locul 187 WTA) în două seturi - 7-6, 6-3 - în primul tur al turneului de la Bad Homburg din Germania.
Patricia o mai învinsese pe sportiva din Germania și în 2015, la Wuhan, scor 6-4, 6-2. În următorul meci, Țig va juca cu învingătoarea dintre Mara Guth (17 ani) și Nadia Podorska (24 de ani, favorita numărul 5).
”Mă bucur să fie spectatori în jurul nostru. Sper că v-ați bucurat de meci. Sunt foarte fericită. A fost un meci greu, știam că va fi așa, pentru că am mai jucat o dată cu ea. Are valoare și mă așteptam la un meci dificil”, a declarat Țig.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM 2 ORE
”Am luat o pauză medicală din cauza problemelor de la spate, pe care le am de ceva vreme. Mă bucur că am trecut peste și că am reușit să mențin ritmul”, a adăugat ea.
”Mă bucur, cu atât mai mult cu cât este și prima mea victorie pe iarbă. Mă bucur. M-am chinuit mult”, a afirmat Țig.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep a confirmat și ea că nu va fi prezentă la Bad Homburg, după ce oficialii au dezvăluit că sportiva noastră a declarat forfait pentru turneul care va fi săptămâna viitoare în Germania.
Accidentarea de la Roma îi dă în continuare bătăi de cap campioanei noastre. La antrenamentele din România, nu a simțit vreun disconfort, dar ajunsă pe tărăm german, a început să intensifice ședințele de pregătire. Simo a simțit că nu e recuperată 100% și nu a dorit să riște, în contextul în care peste doar 9 zile vrea să fie la startul Wimbledon.
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
ACUM 4 ORE
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
ACUM 5 ORE