Deși nu a mai jucat un meci oficial de la Australian Open în ianuarie, fanii l-au votat din nou pe Roger Federer drept favoritul lor. Elvețianul de 39 de ani speră să se întoarcă după o accidentare la timp pentru ediția din februarie 2021 a Australian Open și a declarat că se antrenează din greu pentru a face acest lucru posibil.
Federer a transmis un mesaj pe Twitterul ATP: ”Hey, Roger aici. Sper că sunteți cu toții bine în acest an dificil. Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați acorda acest trofeu din nou. Mulțumesc ATP, tuturof fanilor tenisului care m-au votat și au crezut în mine și mă așteaptă să revin”.
”Mă antrenez din greu pentru a face acest lucru posibilă. Sper să pot juca în fața voastră din nou în curând. Sărbători fericite și să sperăm că totul va fi mai bine anul viitor. Trebuie să avem răbdare deocamdată, abia aștept să vă văd din nou”, a afirmat Roger.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 14 MINUTE

Mesajul lui Rafael Nadal

”Înseamnă mult pentru mine să câștig acest trofeu din nou. Îl voi pune lângă celelalte într-un loc cu totul special”, a afirmat Nadal.
”Mulțumesc tuturor colegilor din circuit pentru că ei consideră că merit acest trofeu. Când cineva mă întreabă cum vreau să își amintească lumea de mine, mereu voi răspunde că prefer să rămân ca o persoană bună în primul rând și abia apoi un sportiv bun. De aceea acest trofeu înseamnă atât de mult”, a adăugat spaniolul.
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM 2 ORE
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 3 ORE