Deși nu a mai jucat un meci oficial de la Australian Open în ianuarie, fanii l-au votat din nou pe Roger Federer drept favoritul lor. Elvețianul de 39 de ani speră să se întoarcă după o accidentare la timp pentru ediția din februarie 2021 a Australian Open și a declarat că se antrenează din greu pentru a face acest lucru posibil.
Federer a transmis un mesaj pe Twitterul ATP: ”Hey, Roger aici. Sper că sunteți cu toții bine în acest an dificil. Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați acorda acest trofeu din nou. Mulțumesc ATP, tuturof fanilor tenisului care m-au votat și au crezut în mine și mă așteaptă să revin”.
”Mă antrenez din greu pentru a face acest lucru posibilă. Sper să pot juca în fața voastră din nou în curând. Sărbători fericite și să sperăm că totul va fi mai bine anul viitor. Trebuie să avem răbdare deocamdată, abia aștept să vă văd din nou”, a afirmat Roger.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 7 ORE

Mesajul lui Rafael Nadal

”Înseamnă mult pentru mine să câștig acest trofeu din nou. Îl voi pune lângă celelalte într-un loc cu totul special”, a afirmat Nadal.
”Mulțumesc tuturor colegilor din circuit pentru că ei consideră că merit acest trofeu. Când cineva mă întreabă cum vreau să își amintească lumea de mine, mereu voi răspunde că prefer să rămân ca o persoană bună în primul rând și abia apoi un sportiv bun. De aceea acest trofeu înseamnă atât de mult”, a adăugat spaniolul.
Davis Cup
Rusia – Croația, finala Cupei Davis din acest an la Madrid. Fiecare tabără are câte două titluri
ACUM 8 ORE
Davis Cup
2021, anul în care Novak Djokovic a ratat titlurile la Jocurile Olimpice și Cupa Davis
ACUM 14 ORE