Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a recunoscut că nu sunt chiar uşor de suportat regulile impuse la turnee în circuitul feminin de tenis din cauza pandemiei. În 2020, după reluarea tenisului, Simona Halep a participat la trei turnee. Este vorba de Praga şi Roma, pe care le-a câştigat, şi Roland Garros, acolo unde a ajuns până în optimile de finală, unde a fost eliminată de Iga Swiatek, cea care avea să cucerească mai apoi marele trofeu.
"O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep are aceeași prioritate pentru sezonul 2021: o medalie pentru România

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Simona Halep a declarat de fiecare dată că pe lângă faptul că a ajuns pe locul 1 WTA și a câștigat mai mult de un titlu de Grand Slam, și-ar dori o medalie pentru România. Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc în vara lui 2020, dar au fost amânate pentru anul 2021, din cauza pandemiei de COVID-19.
Simona Halep și-a impus un obiectiv măreț și susține că vrea neapărat o medalie la Tokyo: "Să ajungi cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală este o performanță destul de mare. Însă Grand Slam-ul e Grand Slam. Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă", a mai spus Halep.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02