Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a recunoscut că nu sunt chiar uşor de suportat regulile impuse la turnee în circuitul feminin de tenis din cauza pandemiei. În 2020, după reluarea tenisului, Simona Halep a participat la trei turnee. Este vorba de Praga şi Roma, pe care le-a câştigat, şi Roland Garros, acolo unde a ajuns până în optimile de finală, unde a fost eliminată de Iga Swiatek, cea care avea să cucerească mai apoi marele trofeu.
"O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep are aceeași prioritate pentru sezonul 2021: o medalie pentru România

Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
IERI LA 14:27
Simona Halep a declarat de fiecare dată că pe lângă faptul că a ajuns pe locul 1 WTA și a câștigat mai mult de un titlu de Grand Slam, și-ar dori o medalie pentru România. Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc în vara lui 2020, dar au fost amânate pentru anul 2021, din cauza pandemiei de COVID-19.
Simona Halep și-a impus un obiectiv măreț și susține că vrea neapărat o medalie la Tokyo: "Să ajungi cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală este o performanță destul de mare. Însă Grand Slam-ul e Grand Slam. Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă", a mai spus Halep.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45