Tenismanul Roger Federer simte că a lăsat în urmă ce a fost mai greu după a treia operaţie suferită la genunchiul său drept, dar revenirea lui pe teren va avea loc abia peste alte câteva luni, a susținut elvețianul.
Federer, 40 ani, se află în aceste zile la Boston, ca spectator la competiţia Cupa Laver, pe care a promovat-o cu asiduitate.
Tenis
Cine l-a făcut pe John Isner "să se simtă mic": "Până și cu Nadal pe zgură am avut mai multe șanse"
ACUM 9 ORE

Laver Cup : Cele mai interesante mingi din ziua 2

El a decis să se opereze din nou după eliminarea lui din optimi la Wimbledon, în faţa polonezului Hubert Hurkacz în luna iulie. Grand Slam-ul pe iarbă a fost doar al cincilea turneu după revenirea în urma celor două operaţii la genunchi.

Roger Federer nu se lasă! Anunț despre revenirea lui pe teren

''Nu eram nici pe departe unde îmi doream să fiu ca să joc la cel mai bun nivel. Am încercat să dau ce am mai bun, dar ce e prea mult e prea mult. Acum o voi lua pas cu pas. Voi începe să merg corect, să alerg corect şi apoi să fac toată acea muncă pentru agilitate şi apoi în cele din urmă mă voi întoarce pe terenul de tenis. Dar asta îmi va lua încă câteva luni şi apoi vom vedea cum stau lucrurile la un anumit moment al anului viitor'', a declarat Federer, care se deplasează cu ajutorul cârjelor.
Elveţianul a adăugat că îşi va acorda timp pentru o refacere completă: ''Nu vreau să grăbesc nimic în acest moment. O fac şi pentru viaţa mea. Vreau să fiu sigur că voi putea face orice vreau mai târziu. Nu este nicio grabă, aşa că acum sunt într-o poziţie bună. Cred că ce a fost mai rău a trecut''.
La Cupa Laver, competiție transmisă de Eurosport, Europa este aproape de o victorie, având 11-1 cu Restul Lumii după primele două zile.
Sursa: Agerpres
Rakuten Japan Open Tennis Championships
Taylor Fritz e în optimi la Tokyo! Americanul, victorie în 3 seturi cu James Duckworth
ACUM 9 ORE
Astana Open
Goffin nu a rezistat după ce l-a eliminat pe Alcaraz! Belgianul, eliminat la Asta Open de Mannarino
ACUM 9 ORE