Simona Halep este în urmărirea celei de-a 18 victorie consecutivă la Roland Garros. Campioana noastră a avut evoluții de excepție pe zgura de la Paris și s-a calificat în optimile de finală, acolo unde va da peste Iga Swiatek, jucătoare care a arătat la rându-i o formă de joc de zile mari, dar care pornește fără doar și poate cu șansa a doua în duelul cu marea favorită de la Roland Garros, Simona Halep.
Campioana noastră este din ce în ce mai sigură pe jocul ei, iar Darren Cahill poartă un uriaș merit pentru încrederea din teren pe care Simo o arată la ultimul turneu de Grand Slam din acest an. Tehnicianul australian a oferit un interviu pentru Tennis Channel în care a vorbit despre eleva lui, comparând-o la Paris cu regale absolut al zgurii, Rafael Nadal, campion de 12 ori la Roland Garros.
https://i.eurosport.com/2019/05/25/2596411.jpg
Tenis
CTP a comentat ruptura Halep – Cahill: "Nu se putea continua așa!" Ce sfat îi dă sportivei
ACUM O ORĂ

Darren Cahill, încredere totală în Simona Halep la Roland Garros

"E un pic ca Rafa Nadal. Dar am muncit din greu la acest aspect, pentru a semăna oarecum cu jocul său. Știam cum va fi. Când jucam în luna mai mai întâlneam astfel de zile mohorâte. Acum avem un întreg turneu în această manieră. Și trebuie să te adaptezi mereu. Cred că e o suprafață pe care îti poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului, iar aici Simona are multe atuuri", a spus tehnicianul australian pentru Tennis Channel.
Până acum, Simona a trecut la Paris de Sara Sorribes Tormo, Irina Begu și Amanda Anisimova. Azi se duelează la Paris, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, cu Iga Swiatek, jucătoare pe care a învins-o la Roland Garros și la ediția de anul trecut, în aceeași fază a competiției, scor 6-1, 6-0, după doar 45 de minute de joc. Simona Halep și Iga Swiatek se vor confrunta la Roland Garros azi, pe arena principală, Philippe Chatrier, de la ora 12.00, fiind primul meci al zilei pe acest teren. Meciul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2020/10/03/2901494.jpg
Tenis
Ce urmează pentru Simona Halep după despărțirea de Darren Cahill. Programul campioanei noastre
ACUM O ORĂ
Tenis
Cine o va pregăti pe Simona Halep, după despărțirea de Darren Cahill
ACUM 2 ORE