Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darren Cahill o compară pe Simona Halep cu Rafa Nadal la Roland Garros: "Simo are multe atuuri"

Irina Aldea

Actualizat 04/10/2020 la 08:53 GMT+3

Simona Halep pare de neoprit la Roland Garros. Campioana noastră a avut la Paris evoluții de excepție și continuă să-și ridice nivelul de joc de la meci la meci.

Simona Halep & Darren Cahill

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep este în urmărirea celei de-a 18 victorie consecutivă la Roland Garros. Campioana noastră a avut evoluții de excepție pe zgura de la Paris și s-a calificat în optimile de finală, acolo unde va da peste Iga Swiatek, jucătoare care a arătat la rându-i o formă de joc de zile mari, dar care pornește fără doar și poate cu șansa a doua în duelul cu marea favorită de la Roland Garros, Simona Halep.
Campioana noastră este din ce în ce mai sigură pe jocul ei, iar Darren Cahill poartă un uriaș merit pentru încrederea din teren pe care Simo o arată la ultimul turneu de Grand Slam din acest an. Tehnicianul australian a oferit un interviu pentru Tennis Channel în care a vorbit despre eleva lui, comparând-o la Paris cu regale absolut al zgurii, Rafael Nadal, campion de 12 ori la Roland Garros.
Rafael Nadal (left) and Simona Halep

Darren Cahill, încredere totală în Simona Halep la Roland Garros

"E un pic ca Rafa Nadal. Dar am muncit din greu la acest aspect, pentru a semăna oarecum cu jocul său. Știam cum va fi. Când jucam în luna mai mai întâlneam astfel de zile mohorâte. Acum avem un întreg turneu în această manieră. Și trebuie să te adaptezi mereu. Cred că e o suprafață pe care îti poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului, iar aici Simona are multe atuuri", a spus tehnicianul australian pentru Tennis Channel.
Până acum, Simona a trecut la Paris de Sara Sorribes Tormo, Irina Begu și Amanda Anisimova. Azi se duelează la Paris, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, cu Iga Swiatek, jucătoare pe care a învins-o la Roland Garros și la ediția de anul trecut, în aceeași fază a competiției, scor 6-1, 6-0, după doar 45 de minute de joc. Simona Halep și Iga Swiatek se vor confrunta la Roland Garros azi, pe arena principală, Philippe Chatrier, de la ora 12.00, fiind primul meci al zilei pe acest teren. Meciul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Roland Garros, ziua 8
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo