Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Iga Swiatek, în optimile de finală de la Roland Garros! La ce oră joacă Simo la Paris

Irina Aldea

Actualizat 03/10/2020 la 17:30 GMT+3

Simona Halep e fără doar și poate într-o formă de zile mari la Roland Garros. A cedat doar 12 game-uri în trei meciuri și urmează a o întâlni la Paris pe tânăra sportivă din Polonia, Iga Swiatek.

Simona Halep & Iga Swiatek

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep este în urmărirea celei de-a 18 victorie consecutivă la Roland Garros. Campioana noastră a avut evoluții de excepție pe zgura de la Paris și s-a calificat în optimile de finală, acolo unde va da peste Iga Swiatek, jucătoare care a arătat la rându-i o formă de joc de zile mari, dar care pornește fără doar și poate cu șansa a doua în duelul cu marea favorită de la Roland Garros, Simona Halep.
Așadar, Simona o va întâlni mâine la Paris, la fel ca la ediția din 2019, pe poloneza Iga Swiatek (58 WTA). Halep conduce cu 1-0, tocmai datorită victoriei de pe zgura pariziană (6-1, 6-0). Simona Halep are un titlu la Paris (2018) și a mai disputat și alte două finale: 2014 (învinsă de Maria Sharapova) și 2017 (învinsă de Jelena Ostapenko).

SIMONA HALEP – IGA SWIATEK, ÎN OPTIMILE DE FINALĂ DE LA ROLAND GARROS | ORA DE START

Până acum, Simona a trecut la Paris de Sara Sorribes Tormo, Irina Begu și Amanda Anisimova, pe când Iga Swiatek le-a învins pe finalista de anul trecut, Marketa Vondrousova, Su-Wei Hsieh și Eugenie Bouchard. La fel ca Simona, Iga nu a cedat niciun set până acum. Simona Halep și Iga Swiatek se vor confrunta la Roland Garros duminică, pe arena principală, Philippe Chatrier, de la ora 12.00, fiind primul meci al zilei pe acest teren.
Meciul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Simona Halep & Iga Swiatek
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo