Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep începe meciul cu serviciul.

S. Halep vs I. Begu | Roland-Garros
Simplu feminin | Roundă 2 | 30.09.2020 | Court Suzanne-Lenglen
Finalizat
S. Halep (1)
6
6

I. Begu
3
4
În direct
Actualizări în direct
Cezara Paraschiv

Actualizat 30/09/2020 la 19:41 GMT+3


Simona Halep a obținut victoria cu numărul 30 a carierei la Roland Garros. French Open-ul este primul turneu de Mare Șlem la care constănțeanca ajunge la această bornă.
6-3, 6-4
Live comment icon
Simona Halep e în turul 3 la Roland Garros 2020. Eleva lui Darren Cahill a ezitat puțin, la 30-0, însă o scurtă trimisă în fileu de Irina i-a adus prima minge de meci, iar constănțeanca a fructificat printr-o lovitură câștigătoare de efect. O oră și 23 de minute a durat acest meci, care o duce pe Halep spre un duel cu Amanda Anisimova.
6-3, 5-4
Live comment icon
Simona Halep câștigă din nou pe serviciul Irinei Begu și va servi pentru victorie. Presiunea constantă pe care o aplică și spune cuvântul.
6-3, 4-4
Live comment icon
Halep servește cu mingi noi. Două servicii câștigătoare încadrează un hold la zero, în care am văzut din nou în acțiune excelenta condiție fizică a Simonei, care a făcut o cursă fantastică spre fileu pentru a recuperz mingea și a încheia un schimb de 17 lovituri.
6-3, 3-4
Efortul începe să devină vizibil pe chipul Irinei, iar bucureșteanca are o mică răbufnire la 30-30, după ce fileul îi pune mingea în rachetă Simonei - și nu pentru prima dată în acest meci. Însă Begu lovește mai departe aspru cu reverul și închide game-ul la 30, revenind în avantaj.
6-3, 3-3
Simona, cu 13 din 15 prime servicii în teren în acest set, răspunde cu un game sigur pe serviciu.
6-3, 2-3
Live comment icon
Irina Begu revine în avantaj în acest set, după o secvență de puncte în care a dictat ritmul pe linia de fund a terenului, alergând-o pe Simona din colț în colț.
6-3, 2-2
Live comment icon
Irina Begu obține re-break-ul, la 15. A returnat excelent, a jucat curajos spre linii cu intensitate potrivită, astfel încât defensiva Simonei nu mai este suficientă.
6-3, 2-1
Live comment icon
Simona Halep obține break-ul aici, după un game instens disputat, valorificând a treia minge de break, printr-un retur câștigător trimis cu dreapta. Am văzut un schimb de mingi absolut bizar, în care fetele noastre și-au trimis una alteia baloane, până când Simona a decis să plesnească mingea.
6-3, 1-1
Halep răspunde cu un game bun pe serviciu, loviturile sale aterizând cu precizie aproape de linia de fund a terenului, având o lungime impresionantă. Begu îi strică hold-ul la zero, cu un rever în diagonală perfect, însă Simona rămâne atentă și închide la 15.
6-3, 0-1
Live comment icon
Begu începe bine acest set, cu trei puncte câștigate în start și apoi un pas ferm la 40-30. Este, în premieră, la conducere pe tabelă.
18:48
Live comment icon
Dând la o parte primele opt minute ale meciului, dominate clar de Simona și concretizate cu un 3-0 pe tabelă, primul set a fost unul de luptă, cu schimburi frumoase de mingi, un plus de agresivitate pentru Begu, dar și un număr puțin cam mare de greșeli (16, față de 8). Halep a făcut diferența clar pe primul serviciu al Irinei, câștigând mai mult de jumătate dintre puncte, cele două sportive având frecvența serviciului la valori similare.
6-3
Live comment icon
Simona Halep câștigă primul set, în 39 de minute.
5-3
Live comment icon
Halep câștigă un nou break, chiar în momentul în care părea că Begu este jucătoarea pe val. Constănțeanca profită de câteva mici neatenții ale Irinei, care a avut câteva momente de lipsă de luciditate în acest meci, alegând să trimită exact spre Simona, dându-i acesteia o șansă în plus să își arate calitățile în defensivă. Begu îngroapă un forehand în fileu la minge de break, iar Simona va servi pentru set, la 5-3.
4-3
Live comment icon
Irina Begu joacă din ce în ce mai bine, iar acest lucru se vede din felul în care iese excelent din primul schimb de mingi al game-ului, punând un semn de întrebare în mintea SImonei, care imediat simte nevoia să schimbe ceva și mizează pe scurtă - trimițând însă în fileu. Halep revine la 30-30, însă trimite prea avântat cu dreapta, iar Begu fructifică din prima, recuperându-și break-ul. După o jumătate de oră de joc, scorul s-a re-echilibrat.
4-2
Irina Begu muncește din greu pentru a-și câștiga serviciul. Mizează pe urcări la fileu, însă Simona face treabă foarte bună în defensivă și își procură din nou minge de break. Irina pune capăt game-ului cu as.
4-1
Begu reușește un prim retur câștigător pe serviciul Simonei, însă principala favorită a tabloului are avantajul de pe linia de fund a terenului, reușind să dicteze ritmul. Ritmul de joc a crescut însă. În cele din urmă, Halep își câștigă game-ul la 15.
3-1
Live comment icon
Irina Begu intră la rândul ei în partidă, salvând două mingi de dublu break. A încheiat tura pe lansare după trei egalități.
3-0
Halep a pornit tare din blockstarturi. 12-2 este raportul punctelor din acest meci, Simona câștigând în viteză oe serviciu: 7 din 7 cu prima, 1 din 1 pe a doua.
2-0
Live comment icon
Simona Halep obține imediat și break-ul, returnând apăsat și câștigând toate cele trei puncte disputate pe prima minge a Irine Begu.