După Ilie Năstase a urmat Virginia Ruzici, care a câștigat Cupa Suzanne Lenglen în 1978. La exact 40 de ani distanță, Simona Halep a câștigat și ea marele trofeu după o finală de neuitat disputată în compania americancei Sloane Stephens. Cei trei mari campioni au scris istorie pentru România și ne-au făcut mândri. Azi avem onoarea de a urmări un interviu cu Simona Halep.
La a patra ediție a Roland Garros Stories o avem așadar invitată pe Simona Halep, pe care am întrebat-o ce este atât de special la zgura de la Paris și cum i se pare faptul că pentru a treia oară în istorie, România a avut cinci reprezentante în turul al doilea la Roland Garros: "Pentru mine, Roland Garros este special pentru că l-am câștigat la juniori, l-am câștigat la seniori și mereu am jucat foarte bine aici, am mai avut alte două finale aici.
Este un turneu special pentru că este pe zgură și fiind Grand Slam, automat îl face și mai frumos și mai special, dar și mai greu. Pentru noi româncele, cred că este un avantaj și fiind pe zgură. Toate am crescut pe această suprafață. Este în Europa, ne simțim mult mai bine și mai cred că toate adorăm Parisul. E un vibe foarte bun pentru toată lumea aici", ne-a mărturisit Simona ieri, după victoria din turul al doilea cu Irina Begu.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53

#RGSTORIES, A patra EDIȚIE, CU Simona Halep

Simona Halep ne-a vorbit și despre meciul din turul al doilea disputat în compania bunei ei prietene, Irina Begu. Condițiile nu au fost ușoare, iar Irina a jucat și ea foarte bine, însă Simo a găsit soluțiile de care avea nevoie și a reușit să se califice în turul al treilea în minimum de seturi. În încheiere, Simo ne-a spus că îi este dor să joace pe o arenă plină.
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.

Roland Garros Stories #4: Simona Halep

Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
27/01/2022 LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22