• UPDATE / Patricia Țig este eliminată în turul inaugural la Roland Garros de către Naomi Osaka. Sportiva noastră a luptat exemplat, dar până la urmă a cedat în fața niponei, scor 4-6, 6-7, după o oră și 48 de minute de joc. Osaka se va duela în turul 2 la Paris cu nimeni alta decât Ana Bogdan.
 • UPDATE / Avem tiebreak în setul secund al meciului Țig - Osaka!
 • UPDATE / Naomi Osaka e în față, o conduce pe Patricia Țig cu 6-5.
 • VICTORIE ANA BOGDAN! Sportiva din Sinaia se califică în turul 2 la Roland Garros după ce trece de Elisabetta Cocciaretto, scor 6-1, 6-3, după o oră și 7 minute de joc. În continuare, Ana o va întâlni la Paris pe câștigătoarea dintre Osaka și Țig.
 • UPDATE / Naomi Osaka o conduce pe Patricia Țig cu 2-1 în setul secund, fără break.
 • UPDATE / În setul secund, Ana Bogdan conduce cu 4-3 și se apropie de calificarea în turul secund.
 • UPDATE / Naomi Osaka obține rebreak-ul și încheie prima manșă, scor 6-4, după 48 de minute de joc.
 • UPDATE / Patricia Țig obține break-ul și va servi pentru a egala la 5!
 • UPDATE / Osaka conduce cu 5-3.
 • UPDATE / Patricia Țig își face pentru prima dată serviciul în meci. Osaka conduce cu 3-1.
 • UPDATE / Ana Bogdan câștigă primul set, scor 6-1, după 25 de minute de joc.
 • UPDATE / Naomi Osaka are 3-0 în primul set. Bogdan are 5-1.
 • UPDATE / Naomi Osaka obține break-ul la Paris. Ana Bogdan o conduce pe Cocciaretto cu 4-1.
 • UPDATE / Patricia Țig a avut o minge de break, însă Osaka a revenit și și-a făcut până la urmă serviciul. Nipona conduce, 1-0. Bogdan are 2-0.
 • UPDATE / Naomi Osaka începe la serviciu. În celălalt meci, Ana Bogdan obține break-ul încă din game-ul de debut al partidei!
 • UPDATE / Începe în curând meciurile româncelor la Roland Garros 2021! Țig - Osaka se vede pe Eurosport 1, iar Bogdan - Cocciaretto e pe Eurosport Player.
Știre inițială
Prima zi de concurs de la Roland Garros 2021 ne propune câteva partide fascinante, printre care duelurile a două românce pe tabloul principal, Patricia Țig și Ana Bogdan. Cele două românce sint singurele reprezentante ale României care vor evolua la Paris în prima zi de concurs. Celelalte românce aflate pe tabloul principal sunt Irina Camelia Begu, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara.
Billie Jean King Cup
Ana Bogdan, extrem de emoționată după victoria cu Galfi! "Am avut lacrimi în ochi"
11/11/2022 LA 16:33
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Ambele românce vor intra în concurs de la aceeași oră la Paris. Patricia Țig și Naomi Osaka vor juca primul meci de duminică pe arena Philippe-Chatrier de la ora 12, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, în timp ce Ana Bogdan și Elisabetta Cocciaretto vor juca tot în primul meci, dar pe terenul 8, de la aceeași oră 12, în direct pe Eurosport Player.

România la Roland Garros 2021 | Patricia Țig – Naomi Osaka, primul meci pe Arena Philippe Chatrier

Unul dintre cele mai tari meciuri de pe tabloul feminin în ziua de start a competiției de la Paris este de departe duelul dintre Patricia Țig, care a ajuns anul trecut până în turul 3 la Paris, și Naomi Osaka, a doua favorită de pe tabloul principal de simplu. Nipona nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. În ultimele trei meciuri, ea are o victorie și două înfrângeri, iar zgura nu a fost niciodată prietena ei.
Cel mai bun rezultat al japonezei Osaka este tur trei la Roland Garros (2016, 2018, 2019), fază a competiției pe care a atins-o și Patricia anul trecut. Chiar dacă sportiva noastră nu este în cea mai bună formă de joc, meciul cu Osaka reprezintă o șansă uriașă să-și ia revanșa pentru înfrângerea suferită în 2015 pe hard la Hua Hin, de altfel singurul meci direct al lor.

România la Roland Garros 2021 | Ana Bogdan – Elisabetta Cocciaretto, primul meci pe de pe terenul 8

Ana Bogdan este a doua reprezentantă a României care intră în concurs încă din prima zi. Adversara ei, care a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser, este italianca Elisabetta Cocciaretto, sportivă care le-a învins în calificări pe Snigur și Di Lorenzo, și a fost învinsă în finala calificărilor de Wang.
Ana are o șansă mare să se califice în turul secund, însă misiunea ei nu va fi prea ușoară, asta pentru că întâlnirea lor de la Roland Garros din primul tur este prima în circuit, iar așteptările vor fi greu de anticipat. Mai apoi, dacă trece de Cocciaretto, Ana are șansa chiar să se întâlnească cu Patricia Țig, dacă aceasta din urmă trece de Naomi Osaka în turul inaugural.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
https://i.eurosport.com/2021/05/30/3142295.jpg
Billie Jean King Cup
România - Ungaria 4-0, în Billie Jean King Cup | Cristian și Niculescu au câștigat meciul de dublu
11/11/2022 LA 14:44
Transylvania Open
Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Transylvania Open! Jule Niemeier, victorie în două seturi
10/10/2022 LA 17:32