Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roland Garros 2021 | Irina Bara s-a calificat pe tabloul principal! România are 6 reprezentante

Irina Aldea

Actualizat 28/05/2021 la 17:24 GMT+3

Veste excelentă de la Paris! Irina Bara a obținut calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. România are acum șase reprezentante la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Irina Bara

Credit imagine: Getty Images

Irina Bara, ocupantă a locului 122 WTA, a obținut vineri calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, după ce a trecut de poloneza Magdalena Frech, locul 152 WTA, cu scorul de 7-5, 6-2, după două ore și opt minute de joc. România are acum șase reprezentante pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu major al sezonului actual competițional.
picture

Roland Garros 2021: Irina Bara s-a calificat pe tabloul principal după ce a învins-o pe Frech

În calificările de la Paris, Irina Bara a mai trecut în primul tur de britanica Burrage, iar în turul al doilea de Minella, cedând în cele trei meciuri disputate un singur set. Azi, mai târziu, vom afla și unde este repartizată Irina pe tabloul principal, pentru a ști cu cine va juca în turul inaugural. Bara este pentru a doua oară consecutiv pe tabloul principal la Paris. Anul trecut, ea a atins turul al treilea, tot după ce a evoluat în calificări.

Fără Simona Halep, România ia cu asalt Roland Garros

România avea deja cinci reprezentante calificate direct pe tabloul principal de la Roland Garros: Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Irina Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu. Simona Halep, numărul trei mondial, nu va participa la turneul parizian din cauza unei accidentări teribile suferite la turneul de la Roma.
Cu cine vor juca româncele la Roland Garros 2021 în primul tur:
  • Irina Begu - Serena Williams
  • Sorana Cîrstea - Johanna Konta
  • Patricia Țig - Naomi Osaka
  • Ana Bogdan - o jucătoare din calificări
  • Mihaela Buzărnescu - Arantxa Rus
  • Irina Bara - ?
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo