Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Moya, cuvinte de liniște pentru fanii lui Rafael Nadal: "Știu ce este capabil să facă pentru a supraviețui"

Andrei Nicolae

Actualizat 05/06/2022 la 13:39 GMT+3

Antrenorul lui Rafael Nadal, Carlos Moya, consideră că un posibil succes al spaniolului în finala cu Casper Ruud de la Roland Garros, ar însemna cea mai mare victorie a carierei.

Rafael Nadal (r.) mit Trainer Carlos Moya

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal este deja un nume de legendă pentru tenisul mondial. Înaintea finalei de azi de la Roland Garros, "Matadorul" are deja 21 de titluri de Grand Slam, cele mai multe din istoria circuitului masculin. Așadar, există o mulțime de realizări de unde se poate alege atunci când cineva caută să scoată în evidență cele mai mari victorii ale lui Rafael Nadal, după cum evidențiază Tennis Majors.
picture

Imagini memorabile înaintea finalei Nadal - Ruud. O istorie fabuloasă, prezentată în 46 de secunde

Antrenorul său, Carlos Moya, crede însă că, dacă l-ar învinge pe Casper Ruud în finala transmisă de Eurosport 1 de la ora 16:00, aceasta ar fi cea mai mare victorie a carierei sale.
"Dacă se impune, în opinia mea, este titlul care merită cel mai mare credit din întreaga lui carieră", a spus Moya pentru L’Equipe. "Când mă uit la triumful de la Australia Open din acest an a fost, de asemenea, dincolo de orice. Ambele sunt în vârf. A avut puține zile de pregătire pentru Australian Open. Iar pentru Roland Garrros și mai puțin! Dar aici e zgură, acesta este Roland Garros, iar cu Rafa se poate întâmpla orice. Dacă ar câștiga, aș pune acest succes înainte de Australian Open", a adăugat Moya.

Carlos Moya, cuvinte de liniște pentru fanii lui Rafael Nadal

Înainte finalei, antrenorul a avut și câteva cuvinte de liniștire pentru cei preocupați de condiția fizică a lui Nadal și de viitorul său în tenis:
"Sincer, sunt pozitiv, dar nu am toate răspunsurile. Nu sunt surprins de modul cum a alergat la Roland-Garros, știu ce este capabil să facă pentru a supraviețui în cele mai proaste condiții, știu rezistența pe care o are. Acest turneu a dovedit-o din nou. Desigur, în ultimele două meciuri a fost foarte aproape de a pierde. Dar a supraviețuit."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo