Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mischa Zverev, reacție dureroasă despre accidentarea fratelui său: "Am știut că e grav pentru că nu plânge niciodată"

Bianca Dumitru

Publicat 03/06/2022 la 21:50 GMT+3

Alexander Zverev a fost nevoit să se retragă, în timpul semifinalei de la Roland Garros cu Rafael Nadal, după 3 ore și 7 minute de joc, din cauza unei accidentări la gleznă. Fratele sportivului, Mischa Zverev, a știut din primul moment că este vorba despre o problemă gravă.

Șoc în semifinala Nadal - Zverev! Germanul scos în scaunul cu rotile după o accidentare groaznică

Alexander Zverev s-a accidentat la gleznă, în startul tiebreak-ului din setul 2 al meciului cu Rafael Nadal, după 3 ore și 7 minute de joc, fiind scos de pe teren într-un scaun cu rotile. După câteva minute, germanul a revenit în cârje, confirmând că nu mai poate continua partida, iar Nadal a obținut, astfel, calificarea în finala Roland Garros.
picture

Imaginile durerii! Alexander Zverev a revenit în cârje pe teren pentru a-și anunța retragerea

Fratele sportivului de pe locul 3 ATP a comentat accidentarea în direct pentru Eurosport Germania. Mischa Zverev a spus, din primele secunde, că este vorba despre o problemă gravă, punctând că, în caz contrar, tenismenul de 25 de ani nu ar fi plâns.
"Sascha nu plânge niciodată! Trebuie să se fi întâmplat ceva rău! Este imposibil! Glezna a fost distrusă. Nu s-a putut ridica de jos. L-am auzit chiar țipând de durere", a reacționat el, în direct la Eurosport Germania, în timpul semifinalei dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev.
Ulterior, în emisiunea Matchball, Mischa a adăugat: "Nu poți compara asta cu nimic. Când te accidentezi așa cum a făcut-o acum Sascha, o bucată din viață îți este luată pentru un anumit interval de timp pentru că nu poți merge, nu poți fi pe terenul de tenis.
Dar sunt situaţii mult mai rele, probleme mult mai grave în lumea de astăzi. Pierderea în semifinalele unui turneu de Grand Slam este cea mai mică problemă. Nici măcar nu este o problemă de lux, este lux pur", a spus expertul Eurosport.
Citește și:

"Zverev nu avea cum să termine meciul"

Accidentarea teribilă suferită de Alexander Zverev a fost comentată și de Chris Evert. Fosta jucătoare de tenis s-a arătat întristată de ghinionul pe care germanul l-a avut în semifinala de la Roland Garros, punctând că Sascha avea o șansă bună să câștige primul său trofeu de Grand Slam.
"Când am auzit acele țipete, am știut că este grav. Mintea mea s-a gândit la turneele din vară, de la Wimbledon la US Open, și dacă va putea juca sau va lipsi de la aceste competiții.
Ideea este că Zverev într-adevăr ajunsese într-un moment bun, a jucat atât de bine în tot acest turneu, victoriile pe care le-a avut... De exemplu, cu Alcaraz. Ce victorie mare pentru el.
A avut șanse în primul set împotriva lui Rafa, iar Rafa părea puțin obosit, ceea ce este de înțeles. Cred că a călcat pe o grămadă de zgură, cine știe? Spre colțurile terenului, unde uneori nu se mișcă la fel de mult, se pot forma grămezi de zgură la fel ca pe iarbă, unde este mai alunecos în colțuri.
Ne-am dat seama imediat că nu avea cum să mai termine meciul. Și era cu adevărat concentrat, juca bine. Chiar a și spus în presă că nu mai are 21 de ani. 'Sunt pregătit să câștig un Grand Slam', a spus. Credeam că aceasta ar putea fi șansa lui", a declarat și Chris Evert.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo