Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal i-a uluit pe McEnroe și Henman! "Așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată, niciodată!"

Bianca Dumitru

Publicat 06/06/2022 la 08:51 GMT+3

Rafael Nadal s-a impus în minimum de seturi în finala Roland Garros contra lui Casper Ruud și și-a trecut în cont trofeul de Grand Slam cu nr. 22. După meci, John McEnroe și Tim Henman au comentat prestația ibericului.

Top 5 lovituri ale "Regelui" Rafa Nadal, la Roland Garros 2022

Rafael Nadal și-a adjudecat cel de-al 14-lea trofeu de la Roland Garros din carieră, învingându-l în finala competiției din acest an pe Casper Ruud, în trei seturi, scor 6-3, 6-3, 6-0, după două ore și 18 minute de joc.
picture

Rezumatul finalei Roland Garros 2022, Rafa Nadal - Casper Ruud #14 #22

Spaniolul a ajuns la 22 de trofee de Grand Slam și, dacă sănătatea i-o va permite, ar putea să se lupte pentru Marele Șlem din acest an, având deja două turnee câștigate.
După finala de la Paris, John McEnroe a vorbit despre performanța reușită de Nadal. Expertul Eurosport s-a arătat convins că niciun alt jucător de tenis, de pe tabloul masculin sau de pe cel feminin, nu va reuși să-i doboare recordul stabilit pe zgura pariziană.
"Este dincolo de orice așteptări. A fost nevoie de 35 de ani pentru ca un jucător, Pete Sampras în cazul ăsta, să-i doboare recordul lui Roy Emerson. Ne gândeam că vor mai dura 30 de ani înainte ca recordul să fie doborât din nou, iar acum sunt unul, doi, trei băieți.
Cei mai mulți dintre noi am crezut că va fi Novak Djokovic, dar apoi a avut loc o dezamăgire oribilă în Australia. Nu cred că Novak s-a gândit că Rafa va câștiga trofeul la Australian Open.
Djokovic a venit la Roland-Garros gândindu-se că trebuie să-l prindă pe Nadal din urmă, iar apoi Rafa a urcat din nou pe podium. Dacă cineva se apropie de acest record, voi sta în cap și voi face o transmisie întreagă, dacă Eurosport mă invită din nou peste 15 ani și Casper Ruud tocmai și-a câștigat al 14-lea Open consecutiv al Franței, voi sta în cap toată transmisiunea.
Acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată, niciodată, niciodată în sportul nostru, niciun jucător și nicio jucătoare nu va câștiga la fel de multe dintre aceste evenimente, așa că bucurați-vă cât mai puteți", a declarat McEnroe pentru Eurosport.
picture

Corretja, reacția care spune totul despre inegalabilul Nadal: "Nu mai înțeleg nimic"

Citește și:

"Este un privilegiu să-l vedem jucând așa"

La rândul său, Tim Henman a spus că își dorește să-l vadă pe Rafael Nadal și pe iarba de la Wimbledon, sperând că victoria de la Paris îl va motiva să lupte pentru a-și adjudeca în acest an toate cele 4 trofee de Grand Slam.
"Dacă Nadal este sănătos, ceea ce este o mare provocare acum, cu această accidentare la picior, poate câștiga Wimbledon? Absolut.
Este incredibil de interesant. În ceea ce-l privește pe sportivul care va ajunge cu cele mai multe turnee de Grand Slam, cu câțiva ani în urmă aș fi spus Djokovic, cu siguranță. Dar acum, cu această mică diferență, cred că Nadal are o mare șansă.
Va fi fascinant de văzut. Mai este o oportunitate peste trei săptămâni, așa că ne încrucișăm degetele. Eu sper că Rafa va fi acolo pe iarbă.
Când ai câștigat atât de mult cât a câștigat el, nu știi niciodată ce este după colț. Cred că a fost foarte direct și foarte sincer când a spus că nu știe dacă se va întoarce aici, dar să nu uităm că a câștigat și Australian Open, așa că acum putem vorbi despre cursa pentru Marele Șlem.
Cu siguranță va fi motivat să continue. Pentru asta ne ținem degetele încrucișate, deoarece este un privilegiu să-l vedem pe unul dintre cei mai mari campioni din sportul nostru jucând așa", a completat Tim Henman.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo