Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Marian Vajda, Alex Molcan

Irina Aldea

Publicat 25/05/2022 la 19:37 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în această seară în turul al treilea la Roland Garros, după ce a trecut de noul elev al lui Marian Vajda, Alex Molcan.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat în această seară în turul al treilea la Roland Garros după ce l-a învins pe noul elev al lui Marian Vajda, Alex Molcan, ocupant al locului 38 ATP, cu scorul de 6-2, 6-3, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat două ore și 18 minute de joc.
Novak Djokovic spunea înaintea acestui meci că nu așteaptă cu prea multă încântare meciul cu Molcan pentru că slovacul este acum pregătit de fostul antrenor al lui Djokovic, Marian Vajda: "I-am scris lui Marian acum câteva zile, ne-am mai văzut și aici. Când m-am uitat la tragerea la sorți, nu mi-a fost ușor, trebuie să recunosc. Molcan pentru mine este un adversar ca oricare altul, dar nu l-am avut niciodată pe Marian în tabăra adversă. Sincer să fiu, nu aștept deloc acest duel", a spus Novak Djokovic la conferința de presă de la Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Campionul en-titre l-a eliminat pe Alex Molcan la Paris

În turul al treilea, Nole se va duela cu slovenul Aljaz Bedene, care a trecut în turul 2 de uruguayanul Pablo Cueva cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (5), 6-4, după 3 ore și 18 minute de joc. Novak Djokovic a trecut în primul tur la Paris de japonezul Yoshihito Nishioka cu 6-2, 6-1, 6-0.
Novak Djokovic a cucerit de două ori titlul la Roland Garros, în 2016 și 2021 (învingându-i pe Andy Murray, respectiv Stefanos Tsitsipas). În orice caz, sârbul are anul acesta din nou o misiune dificilă, pentru că în faza sferturilor s-ar putea duela cu Rafael Nadal, iar în semifinale cu un alt spaniol, Carlos Alcaraz.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 25 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo