Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, huiduit și aplaudat la Roland Garros! Reacții dure ale experților: "De-a dreptul rușinos!"

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2022 la 12:07 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat duminică în sferturile de finală, dar înainte de meci, liderul mondial din ATP a fost întâmpinat cu huiduieli și aplauze pe Arena Suzanne Lenglen.

Novak Djokovic, huiduit și aplaudat la Roland Garros. Experții Eurosport, reacții dure

Novak Djokovic e primul jucător calificat în sferturile de finală la Roland Garros. Marele campion sârb l-a învins azi pe Diego Schwartzman arătând un nivel de joc foarte bun și s-a impus în fața argentinianului în minimum de seturi, scor 6-1, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute de joc.
Unibet - Roland Garros 2022
Înainte de partida cu Schwartzman, Djokovic a fost întâmpinat de publicul francez cu huiduieli și aplauze, spre mirarea experților Eurosport, Alex Corretja și Alize Lim, care au pus la zid imediat reacția spectatorilor francezi care au ales să-l huiduie pe campionul en-titre de la Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, huiduit și aplaudat la Roland Garros. Experții Eurosport, reacții dure

"Hei! Nu-mi place asta deloc. Acesta este Novak Djokovic, ne-a oferit atât de multe. Trebuie să sprijinim ambii jucători de tenis și să ne bucurăm de meci, e de-a dreptul rușinos că unii aleg să-l huiduie pe unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie", a spus celebrul spaniol Alex Corretja. Alize Lim a reacționat și ea: "Novak a fost ovaționat în picioare, dar au fost și câteva fluierături. Nu-mi place asta deloc. Haideți, oameni buni, acesta este primul jucător de tenis din lume, arătați respect".
Replica lui Novak Djokovic a venit rapid pentru spectatorii francezi. Sârbul a luat setul inaugural al meciului cu Schwartzman cedând un singur game, iar pe următoarele două le-a câștigat la 3, arătând un nivel de joc foarte bun, în pofida condițiilor de joc foarte dificile. Novak Djokovic s-a calificat pentru a 13-a oară la rând în sferturile de finală de la Roland Garros, iar în continuare putem avea parte de un super-duel între Djokovic și Nadal, dacă Rafa trece de Felix Auger-Aliassime. Anul trecut, cei doi s-au întâlnit în semifinale la Paris, iar sârbul a avut câștig de cauză.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 29 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo