Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson

Bianca Dumitru

Actualizat 23/05/2022 la 19:30 GMT+3

Rafael Nadal a obținut, în această după-amiază, calificarea în turul 2 la Roland Garros, după o victorie facilă în fața lui Jordan Thompson, locul 82 ATP.

Rafael Nadal vence en su debut en 1ª ronda de Roland-Garros 2022

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal s-a calificat, în această după-amiază, în turul 2 la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de Jordan Thompson, scor 2-6, 2-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 4 minute.
Spaniolul de pe locul 5 ATP nu a avut mari probleme în fața australianului care ocupă a 82-a poziție în ierarhia mondială. Nadal și-a pierdut un singur serviciu și a reușit în seturile 1 și 3 să câștige câte 5 game-uri consecutive.
Mai mult, în primele două seturi, ibericul și-a adjudecat game-ul de 2-6 fără să piardă punct, așa cum s-a mai întâmplat de alte 5 ori de-a lungul partidei.
În urma acestei victorii, Rafael Nadal, care a câștigat de 13 ori turneul de la Roland Garros, a obținut calificarea în turul 2 al competiției de la Paris, acolo unde îl va înfrunta pe Corentin Moutet. Francezul de pe locul 139 ATP l-a eliminat astăzi, în turul 1, pe Stan Wawrinka, scor 6-2, 3-6, 6-7 (2), 3-6, după două ore și 54 de minute de joc.
Citește și:

VERDICT CLAR ÎN PRIVINȚA LUI RAFAEL NADAL LA ROLAND GARROS

John McEnroe și-a spus părerea despre tânărul star în ascensiune după victoria din primul tur și a comentat și starea lui Nadal, explicând care este singurul motiv pentru care fostul lider ATP nu este marele favorit al turneului de la Roland Garros.
"Singurul motiv pentru care Rafael Nadal nu pare a fi favoritul nr. 1 al turneului este pentru că pare să aibă un anumit tip de accidentare. Dar, evident, cu felul în care a jucat la Roland Garros, ar fi imposibil de crezut că nu este printre favoriți, mai ales când a câștigat de 13 ori.
A pierdut anul trecut, iar Carlos Alcaraz arată incredibil. Rafa părea accidentat la Roma, așa că este greu de spus. Dar nu cred că asta contează în cele din urmă. Ceea ce contează este cât de sănătos este el", a declarat McEnroe.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo