Rafael Nadal este un supraom, a dovedit acest lucru și în timpul ediției din acest an de la Roland Garros. Problemele medicale l-au chinuit teribil și în acest an, a venit la turneu fără antrenamente, dar spaniolul a dovedit de atâtea ori că știe ce trebuie să facă pentru a supraviețui și în cele mai proaste condiții.
În finala cu Carper Ruud, Rafa a fost dintr-o altă galaxie și a obținut o victorie cât se poate de clară, cu 6-3, 6-3, 6-0. A încheiat finala cu 11 game-uri câștigate consecutiv. "Matadorul" a scris o altă pagină de istorie în fața unui adversar care a fost copleșit de importanța evenimentului. La 23 de ani, Ruud a jucat prima lui finală de Grand Slam.
Wimbledon
Sonego l-a taxat pe Rafa Nadal la Wimbledon: "Vezi așa ceva doar la turnee de categoria a treia!"
ACUM 21 ORE
"Înainte de toate, Casper, e o plăcere să joc o finală cu tine la Roland Garros. Joci foarte bine, vreau să te felicit pentru tot ce fați în cariera ta. Ai făcut un pas în față acum, mă bucur pentru tine și îți urez mult succes în viitor. Trebuie să continui cu echipa mea, cu familia mea, cu toți cei din lojă. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce ați făcut în toți acești ani. Fără voi, nimic nu ar fi fost posibil. Dacă nu aveam sprijinul vostru cu toate aceste probleme cu accidentările, m-aș fi retras de mult. Vă mulțumesc", a spus Nadal la ceremonia de premiere.

Pur și simplu genial: unghiul incredibil găsit de Nadal, în finala cu Ruud

Rafael Nadal, vestea cea mare după finala cu Casper Ruud, nu se retrage: "Voi continua să lupt!"

Spaniolul a devenit "Regele" cu 14 coroane la Paris. Totodată, și-a trecut în cont al 22-lea titlu de Grand Slam din carieră. GOAT-ul are acum două titluri avans față de Novaj Djokovic și Roger Federer.
"E foarte greu să descriu sentimentele care mă încearcă acum. Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge aici la 36 de ani. Nu am crezut că pot juca iar o finală la acest nivel, e o energie deosebită care îmi dă putere să continui. E incredibil să concurez aici, să am parte de această susținere și vreau să vă mulțumesc încă o dată tuturor. Nu știu ce se poate întâmpla în viitor, dar voi continua să lupt pentru a fi aici de cât mai multe ori", a mai spus Rafa.
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM O ZI
Wimbledon
Wimbledon, ziua 6, LIVEBLOG | Kyrgios a câștigat un meci epic contra lui Tsitsipas, cu tensiune
IERI LA 09:27