Irina Begu și Nadia Podoroska s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros după ce a trecut de echipa formată din Petra Martic și Shelby Rogers, scor 6-3, 4-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 12 minute de joc. Pentru un loc în finala turneului, Begu și Podoroska le vor înfrunta pe favoritele numărul 14, Mattek-Sands și Iga Swiatek.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
În primul set, echipa formată din Petra Martic și Shelby Rogers a obținut primul break, la 1-2, însă cuplul croato-american nu a putut menține avantajul, astfel că Irina Begu și Nadia Podoroska au revenit și au făcut două break-uri care s-au dovedit a fi decisive în economia manșei inaugurale.
Roland Garros
Irina Begu și Nadia Podoroska s-au oprit în semifinale la Roland Garros
11/06/2021 LA 14:32

Roland Garros 2021 | Irina Begu și Nadia Podoroska, în semifinalele de dublu la Paris

În setul secund, primul break a fost obținut de Irina Begu și Nadia Podoroska, însă echipa româno-argentiniană nu a putut menține avantajul până la finalul meciului și și-a cedat imediat serviciul. Apoi, Martic și Rogers au obținut break-ul chiar când Begu și Podoroska serveau pentru a rămâne în set, trimițând astfel meciul în decisiv. În setul 3, echipa formată din Begu și Podoroska a dictat ritmul și a pus presiune constant pe adversare, reușind să se desprindă decisiv.
https://i.eurosport.com/2021/06/09/3149352.png
Irina Begu rămăsese încă de marți singura reprezentată a României la Roland Garros 2021, după ce Horia Tecău a pierdut un meci dramatic în sferturile de finală ale probei de dublu masculin. Horia Tecău și Kevin Krawietz au cedat ieri în fața columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, după ce au condus cu 4-2 în decisiv, scor 2-6, 7-6(3), 5-7.
Până în sferturile de finală, Irina Begu și Nadia Podoroska au cedat un singur set și au trecut de echipele Cascino/Ponchet, Aoyama/Shibahara și Burel/Paquet. Cel mai bun rezultat al Irinei Begu în proba de dublu a fost atins în 2018, atunci când la Australian Open a ajuns alături de Monica Niculescu în penultimul act.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Irina Begu și Nadia Podoroska luptă astăzi pentru un loc în finala de dublu de la Roland Garros
11/06/2021 LA 07:46
Roland Garros
Begu și-a asigurat un cec impresionant! Cât câștigă pentru accesul în semifinale, la Roland Garros
09/06/2021 LA 11:46