Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Begu și Niculescu s-au calificat, alături de partenerele de dublu, în turul 2 la Roland Garros

Nicu Savin

Actualizat 03/06/2021 la 18:01 GMT+3

Irina Begu își dontinuă aventura la Roland Garros în proba de dublu. Făcând pereche cu Nadia Podoroska, sportiva noastră s-a calificat în turul secund al openului francez, după o victorie în 2 seturi contra perechii Estelle Cascino/Jessika Ponchet.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Perechea Monica Niculescu / Jelena Ostapenko a avansat în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros. Cele două jucătoare i-au dat nicio șansă perechii Marta Kostyuk / Aliaksandra Sasnovich, pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-0, 6-3, după numai o oră și 6 minute de joc.
Pentru un loc în optimile de finală, Niculescu și Ostapenko vor juca contra perechii Nao Hibino / Oksana Kalashnikova.
Știrea inițială
După ce a fost eliminată de Serena Williams în primul tur la simplu, Irina Begu a avansat în runda a 2-a de la Roland Garros în proba de dublu.
Inina face pereche cu argentinianca Nadia Podoroska , iar cele două au câștigat lejer în primul tur contra perechii franțuzești Estelle Cascino / Jessika Ponchet, scor 6-3, 6-1.
În runda următoare, Irina Begu și Nadia Podoroska vor înfrunta perechea Shuko Aoyama / Ena Shibahara. Niponele sunt cap de serie numărul 4 la Paris și au trecut în primul tur de dublul Paula Badosa / Aliona Bolsova, scor 6-3, 3-6, 7-6 (1).

România are deja 2 reprezentante calificate în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros

Tot astăzi, perechea Patricia Țig / Mihaela Buzărnescu a pierdut în 2 seturi confruntarea cu Lara Arruabarrena-Vecino și Caroline Dolehide, scor 4-6, 2-6.
Ceva mai târziu va juca în primul tur de la dublu și Monica Niculescu. Căpitanul echipei de Billie Jean King Cup a României face pereche cu Jelena Ostapenko, cele două urmând să le întâlnească pe Marta Kostyuk și Aliaksandra Sasnovich.
Raluca Olaru s-a calificat încă de ieri în runda a 2-a de la Paris. Raluca și partenera ei, Nadiya Kichenok, vor juca pentru un loc în optimi contra franțuzoaicelor Clara Burel / Chloe Paquet.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo