Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, decizie radicală cu doar o zi înainte de finala de la Roland Garros. Anunțul presei sârbe

Irina Aldea

Actualizat 10/06/2023 la 16:16 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în marea finală de la Roland Garros după un meci dificil cu Carlos Alcaraz, pe care sârbul l-a câștigat în patru seturi. Sâmbătă, Nole a decis să nu facă niciun antrenament la Paris, potrivit presei din Serbia.

Rezumatul partidei dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, din semifinalele Roland Garros

Novak Djokovic a câștigat meciul din semifinale cu Carlos Alcaraz, calificându-se în cea de-a 34-a sa finală de Grand Slam. Nole va avea șansa duminică să cucerească al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră, ceea ce ar reprezenta un record absolut în tenisul mondial masculin. Pentru titlu, Djokovic va trebui să-l învingă pe Casper Ruud, al patrulea jucător al lumii.
Presa din Serbia scrie că Novak Djokovic a luat hotărârea de a nu se antrena azi la Paris, înaintea finalei cu Ruud. Acesta din urmă a trecut vineri la Roland Garros de Alexander Zverev, în semifinale. "Când a fost publicat programul oficial de antrenamente de la Roland Garros, mulți au fost destul de surprinși să vadă că sârbul nu se va antrena în ziua dinaintea finalei", au scris jurnaliștii de la Kurir.rs.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, decizie radicală cu doar o zi înainte de finala de la Roland Garros

În mod evident, Novak a decis să profite la maximum de ziua liberă pentru a se odihni și a se dedica recuperării organismului, pentru a aștepta meciul decisiv complet odihnit. Jurnaliștii sârbi scriu de asemenea că Djokovic a decis să nu se antreneze nici înaintea finalei cu Tsitsipas, de la Australian Open.
Acea hotărâre s-a dovedit a fi inteligentă, asta pentru că ulterior l-a învins pe grec în ultimul act și și-a adjudecat titlul major cu numărul 22. E fără doar și poate vorba despre o rețetă câștigătoare pe care Nole o urmează, în speranța că din punct de vedere fizic va fi complet refăcut duminică, la ora finalei. În schimb, Ruud și-a programat pe terenul numărul 3 o sesiune de pregătire de o oră și jumătate. Meciul dintre Djokovic și Ruud este programat duminică, de la ora 16.00, în direct pe Eurosport 1 și pe aplicația Eurosport.
Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se văd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo