Aflată pe lista capilor de serie într-un turneu de Mare Șlem pentru prima dată după patru ani, Victoria Azarenka nu a dorit să joace în condiții pe care le consideră improprii pentru tenis.

Fostul număr unu mondial a parlamentat cu arbitra de scaun după primele trei game-uri ale partidei din turul întâi cu Danka Kovinic (74 WTA, Muntenegru), spunându-i apăsat: "Este prea frig. Nu stau aici pentru că îngheț! Tu vezi ce se întâmplă? Sunt opt grade. Eu trăiesc în Florida, sunt învățată cu vreme mai caldă! E frig!"

Tenis
Juan Martin Del Potro nu renunță: "Acest lucru mi-a dat o forță suplimentară pentru a reveni"
ACUM 19 ORE

Într-o zi cu ploaie și vânt în rafale, arbitra a fost de acord să întrerupă meciul, însă și-ar fi dorit ca sportivele să aștepte pe teren câteva minute. Azarenka nu a fost de acord cu acest lucru și i s-a adresat direct adversarei sale.

  • Azarenka: Vrei să așteptăm pe teren?
    Kovinic: Nu.
    Azarenka: Nu, e ridicol. E prea frig. Care e scopul? Să stăm aici, doar așa?

Victoria Azarenka a continuat autoritar și a plecat spre vestiare, în timp ce toate celelalte meciuri începute în complex pe terenurile exterioare continuau. Doar Mertens și Gasparyan și-au mai întrerupt duelul, pe terenul Simonne Mathieu, după două game-uri.

Partidele s-au reluat după aproape o oră de pauză.

Roland Garros 2020: Azarenka, înfofolită din cap până în picioare. Prima controversă la Paris

Victoria Azarenka și-a arătat nemulțumirea legată de joc încă de la intrarea pe teren, părând surprinsă de ceea ce a găsit pe a doua arenă a complexului de la Paris.

Ea a intrat pe teren purtând o pereche de colanți negri pe sub echipamentul obișnuit, atât ea, cât și adversara sa Danka Kovinic având și câte o geacă pe umeri la încălzire.

Bielorusa a păstrat geaca chiar și atunci când meciul a început.

https://i.eurosport.com/2020/09/27/2894631.png
Tenis
Karolina Pliskova l-a angajat pe antrenorul care a făcut-o mare pe Naomi Osaka! Mutarea anunțată
IERI LA 09:36
Tenis
"A lipsit scânteia" Antrenorul lui Djokovic a explicat înfrângerile lui Nole de la finalul sezonului
IERI LA 17:35