Aflată pe lista capilor de serie într-un turneu de Mare Șlem pentru prima dată după patru ani, Victoria Azarenka nu a dorit să joace în condiții pe care le consideră improprii pentru tenis.
Fostul număr unu mondial a parlamentat cu arbitra de scaun după primele trei game-uri ale partidei din turul întâi cu Danka Kovinic (74 WTA, Muntenegru), spunându-i apăsat: "Este prea frig. Nu stau aici pentru că îngheț! Tu vezi ce se întâmplă? Sunt opt grade. Eu trăiesc în Florida, sunt învățată cu vreme mai caldă! E frig!"
Într-o zi cu ploaie și vânt în rafale, arbitra a fost de acord să întrerupă meciul, însă și-ar fi dorit ca sportivele să aștepte pe teren câteva minute. Azarenka nu a fost de acord cu acest lucru și i s-a adresat direct adversarei sale.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Tel Aviv! Victorie în două seturi cu Safiullin
ACUM 35 MINUTE
  • Azarenka: Vrei să așteptăm pe teren?
    Kovinic: Nu.
    Azarenka: Nu, e ridicol. E prea frig. Care e scopul? Să stăm aici, doar așa?
Victoria Azarenka a continuat autoritar și a plecat spre vestiare, în timp ce toate celelalte meciuri începute în complex pe terenurile exterioare continuau. Doar Mertens și Gasparyan și-au mai întrerupt duelul, pe terenul Simonne Mathieu, după două game-uri.
Partidele s-au reluat după aproape o oră de pauză.

Roland Garros 2020: Azarenka, înfofolită din cap până în picioare. Prima controversă la Paris

Victoria Azarenka și-a arătat nemulțumirea legată de joc încă de la intrarea pe teren, părând surprinsă de ceea ce a găsit pe a doua arenă a complexului de la Paris.
Ea a intrat pe teren purtând o pereche de colanți negri pe sub echipamentul obișnuit, atât ea, cât și adversara sa Danka Kovinic având și câte o geacă pe umeri la încălzire.
Bielorusa a păstrat geaca chiar și atunci când meciul a început.
https://i.eurosport.com/2020/09/27/2894631.png
Tenis
Ce jucător din Big Three și-a pus cel mai mult amprenta asupra tenisului? Berdych și-a expus opinia
ACUM 6 ORE
Tenis
"Alcaraz, Sinner sau Tiafoe au schimbat tenisul!" Thiem, despre noua generație a sportului alb
ACUM 6 ORE