Irina Begu, 72 WTA, a urmat-o pe Simona Halep în turul doi la Roland Garros, reușind să învingă o sportivă aflată cu 18 poziții mai sus în clasamentul WTA. Spre deosebire de Simona însă, care și-a făcut meciul de debut din ce în ce mai ușor pe măsură ce partida a avansat, Begu a avut de luptat din greu pentru prima sa victorie din acest sezon în turneele de Mare Șlem.
Pe Terenul 11, Irina Begu a reușit să gestioneze perfect finalurile seturilor unu și trei, într-un duel încâlcit de la un capăt la altul cu Jill Teichmann, finalista de la Top Seed Open, de la Lexington, impunându-se în cele din urmă cu 6-4, 4-6, 6-3.
Begu a pășit apăsat în partidă, însă constanța a fost marea problemă a ambelor jucătoare în acest duel. În primul set, românca a fost egalată de Teichmann de la 4-1, însă Irina s-a regrupat rapid, a obținut un nou break și, jucând poate cel mai bun tenis din întreaga partidă, a salvat apoi pe serviciu de la 15-40, pentru a prelua conducerea la general. Setul secund i-a revenit elvețiencei, după o desfășurare similară: desprinderea inițială, la 3-0, nu a fost decisivă, însă deși Irina a reușit break-ul când adversara sa a servit la 5-3, jucătoarea care a reușit primul break și-a adjudecat în cele din urmă setul respectiv.
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 2 ORE
În setul decisiv, ambele jucătoare au părut că acuză efortul depus, iar Irina Begu a fost cea care a accesat mai bine rezerve suplimentare. Mingile de break au lipsit în primele cinci game-uri, iar Teichmann a condus cu 3-2, însă de acolo nu a reușit să mai câștige vreun game, sufocându-se.
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
ACUM 5 ORE
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 9 ORE