Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandrova, criză de nervi după ce supervizorul de la Roland Garros n-a descalificat-o pe Irina Begu! Ce a putut face

Irina Aldea

Actualizat 27/05/2022 la 12:12 GMT+3

Irina Begu s-a calificat joi în turul al treilea la Roland Garros, după ce a învins-o într-un meci cu peripeții pe Ekaterina Alexandrova. Rusoaica a fost foarte nervoasă pentru faptul că românca nu a fost descalificată, după ce a lovit cu racheta un copil din tribune.

Irina Begu, la un pas de descalificare la Roland Garros, după ce a lovit cu racheta un spectator

Irina Begu s-a calificat azi în turul al treilea la Roland Garros după ce a eliminat-o pe Ekaterina Alexandrova (favorita numărul 30), revenind de la 0-1 la seturi. Begu s-a impus cu scorul de (4) 6-7, 6-3, 6-4, după 2 ore și 38 de minute de joc. Acesta a fost cel de-al patrulea succes al româncei în fața Ekaterinei Alexandrova, din tot atâtea meciuri disputate una împotriva celeilalte.
Unibet - Roland Garros 2022
Chiar dacă s-a impus, Irina Begu a avut parte de o sperietură pe cinste în debutul setului decisiv. În setul al treilea, la scorul de 2-0 pentru Alexandrova, Irina Begu a avut un moment de frustrare în care a lovit cu racheta de pământ. Din nefericire pentru Irina, racheta a ricoșat într-un spectator din tribune, iar supervizorul turneului a fost chemat pe teren. Irina a primit înțelegere din partea oficialilor turneului și a primit doar un avertisment, iar meciul a continuat, spre dezamăgirea Ekaterinei Alexandrova.
CITEȘTE ȘI:

Ekaterina Alexandrova, criză de nervi după ce supervizorul de la Roland Garros n-a descalificat-o pe Irina Begu

La reluarea jocului, Ekaterina Alexandrova l-a oprit pe supervizor să i se plângă de decizia pe care oficialul tocmai o luase, rusoaica cerând ca Irina Begu să fie descalificată pentru compoartamentul ei. Până la urmă, Alexandrova a acceptat hotărârea și a reluat meciul pe game-ul de serviciu. Irina Begu, deși a fost foarte aproape de descalificare, a revenit pe teren și a făcut imediat break-ul.
În momentul în care Irina Begu a obținut break-ul, Ekaterina Alexandrova a fost vizibil afectată de pierderea șansei de a se distanța în setul 3 și a lovit cu putere o minge în afara terenului. Asta nu a fost tot, rusoaica s-a îndreptat către arbitru și a spus: "Deci pot să fac și eu așa!" Alexandrova, asemenea Irinei, a primit de asemenea un avertisment, în huiduielile spectatorilor.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo