Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de jocul lui Schunk în primul tur la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"

Bianca Dumitru

Publicat 25/05/2022 la 00:08 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după o victorie cu emoții în fața Nastasjei Schunk. După meci, românca a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport, în care a vorbit despre meciul din primul tur, dar și despre ce urmează pe zgura de la Paris.

Simona Halep, calificare cu emoții în turul 2 la Roland Garros! Rezumatul meciului cu Schunk

Simona Halep a obținut, în această seară, calificarea în turul 2 la Roland Garros, după ce a învins-o pe Nastasja Schunk, în trei seturi, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
La finalul partidei, fostul lider WTA a acordat un interviu exclusiv pentru Eurosport România, în care a vorbit despre ce nu a funcționat în startul meciului, când Schunk a condus-o cu 0-3 și 2-4, dar și în setul 2, pe care Halep l-a pierdut cu 1-6.
"A fost un start mai puțin bun din partea mea, dar contează că am revenit și am luat primul set. Mi-am găsit ritmul, m-am simțit mult mai bine după acele game-uri. În setul 2, la 1-0 puteam să-mi iau serviciul, dar am pierdut și am căzut puțin moral.
Dar contează foarte mult faptul că în setul 3 am reușit să-mi regăsesc ritmul din partea a doua a primului set și să termin bine. Chiar sunt bucuroasă de modul în care am terminat partida și asta mi-a dat încredere că pot să câștig și meciurile acestea grele", a declarat Simona Halep.
De asemenea, românca a explicat ce a surprins-o cel mai mult în jocul sportivei de pe locul 165 WTA, pe care a înfruntat-o la Roland Garros pentru prima dată, și a spus ce crede că a făcut diferența în setul decisiv.
"E foarte solidă, se mișcă extraordinar de bine, parcă era tot timpul acolo unde loveam, iar lovitura ei de forehand este incredibilă pe partea mea de rever. A fost foarte greu să returnez mingile de acolo, poate că am făcut și niște mici greșeli, dar este o jucătoare solidă și cu siguranță va continua să joace bine.
Experiența, poate un pic și condiția fizică au făcut diferența. M-am simțit destul de solidă și am simțit că pot să joc fiecare minge la maximum și că oricât ar dura meciul sunt pregătită să rămân acolo și să lupt pentru fiecare minge", a adăugat românca.
Citește și:

Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul 2 la Roland Garros

În turul 2 la Roland Garros, Simona Halep se va duela cu chinezoaica Qinwen Zheng, care a trecut luni de Maryna Zanevska în două seturi, scor 6-3, 6-1. Fostul lider WTA a prefațat partida, punctând ce așteptări are de la următorul meci de pe zgura de la Paris.
"Am mai jucat împotriva ei, știu că lovește destul de puternic și ea. Toate jucătoarele tinere lovesc bine mingea. Așteptările mele sunt legate de mine. Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut, să joc mai bine decât astăzi și să lupt așa cum am făcut-o și azi", a conchis Simona Halep.
picture

EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"

Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 25 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo