Coco Gauff s-a calificat în premieră în marea finală a unui turneu de Grand Slam, la Roland Garros. Americanca în vârstă de 18 ani a trecut de Martina Trevisan în penultimul act cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute de joc.
Într-o semifinală cu foarte multe erori de fiecare parte, cu o mulțime de break-uri în dreptul fiecărei jucătoare, Coco Gauff a făcut prima pasul în față și a reușit să se desprindă de Martina Trevisan. Italianca de pe locul 59 a acuzat și dureri la coapsa dreaptă, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale.
Wimbledon
Gabriela Ruse, înfrângere dureroasă la Wimbledon! A cedat în 3 seturi în fața lui Cori Gauff
28/06/2022 LA 14:43
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek - Coco Gauff, marea finală de la Roland Garros 2022

Așadar, Coco Gauff o va întâlni sâmbătă în marea finală de la Roland Garros pe Iga Swiatek. Poloneza s-a calificat fără emoții în ultimul act al turneului de la Roland Garros, pe care l-a câștigat în 2020 după ce s-a impus în fața Dariei Kasatkina cu scorul de 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc.
Gauff și Swiatek se vor întâlni în finala de la Roland Garros pentru a treia oară în circuit. Poloneza a câștigat ambele întâlniri anterioare, la Roma în 2021 și la Miami în 2022. De altfel, tânăra sportivă din SUA nu a reușit până acum să-i ia vreun set polonezei, astfel că liderul mondial din WTA pornește în finală ca mare favorită.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Bett1 Open
Bencic și Jabeur se întâlnesc în finala de la Berlin
18/06/2022 LA 16:12
Roland Garros
Experții Eurosport au analizat succesul polonezei Iga Swiatek la Roland Garros. "A fost o mașinărie"
04/06/2022 LA 18:43