Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karolina Pliskova, OUT în turul 2 la Roland Garros, după o înfrângere dură în fața sportivei de pe locul 227 WTA

Bianca Dumitru

Actualizat 26/05/2022 la 13:41 GMT+3

Karolina Pliskova a fost eliminată în turul 2 la Roland Garros de o sportivă care nu se regăsește în top 200 WTA. Leolia Jeanjean a învins-o pe a opta favorită a turneului în două seturi.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova a ratat calificarea în turul 3 la Roland Garros, fiind învinsă în două seturi, scor 6-2, 6-2, de Leolia Jeanjean, care ocupă locul 227 în ierarhia mondială, după o oră și 17 minute de joc.
Pliskova, a opta favorită a turneului de la Paris, a jucat destul de puțin în ultima vreme din cauza unei accidentări, iar acest lucru și-a spus cuvântul. Cehoaica a fost dominată clar de adversara sa, care a reușit să câștige 9 game-uri consecutive, obținând prima sa victorie în fața unei sportive din top 10 WTA.
Pentru Karolina Pliskova nu a fost foarte ușor nici în primul tur, unde a trecut în trei seturi de Tessah Andrianjafitrimo, scor 6-2, 3-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 4 minute.
Citește și:

10 capi de serie, OUT de la Roland Garros

Cehoaica este al 10-lea cap de serie de pe tabloul feminin eliminat de la această ediție a Grand Slam-ului de la Paris, după Samsonova, Jabeur, Kontaveit, Muguruza și Krejcikova, învinse încă din primul tur, și Kvitova, Răducanu, Sakkari și Cîrstea, eliminate în turul 2.
Jeanjean este cel mai slab clasată jucătoare care câștigă un meci în fața unei adversare din Top 10 WTA la Roland Garros, de la Conchita Martinez, care s-a impus în 1988 în fața lui Lori McNeil. După calificarea în turul 3 la Roland Garros, franțuzoaica va da peste învingătoarea din meciul Ekaterina Alexandrova - Irina Begu.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo