Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a trăit periculos meciul din turul 1 de la Roland Garros! "Schunk putea câștiga în 2 seturi!"

Irina Aldea

Actualizat 25/05/2022 la 14:00 GMT+3

Simona Halep a fost serios testată în primul tur la Roland Garros, însă campioana din 2018 a trecut până la urmă de "testul" Nastasja Schunk. Unul dintre experții Eurosport este convins că nemțoaica putea să câștige în 2 seturi meciul cu Halep.

Simona Halep, calificare cu emoții în turul 2 la Roland Garros! Rezumatul meciului cu Schunk

Simona Halep s-a calificat cu emoţii în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de nemțoaica Nastasja Schunk, 6-4, 1-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc. Deși e pe locul 165 în clasament și a acces pe tabloul principal ca lucky loser, Schunk a arătat calități excepționale în fața fostului lider mondial din WTA.
Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi finalistă în 2014 şi 2017, nu a jucat la ediţia trecută a turneului parizian, fiind accidentată. Halep va juca în continuare împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng, care a trecut în primul tur de Zanevska în două seturi, scor 6-3, 6-1. Totuși, Halep va trebui să producă un tenis de înaltă calitate pentru a emite pretenții la fazele finale ale turneului de la Paris, pe care l-a câștigat în 2018.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, risc maxim în turul 1 de la Roland Garros: "Schunk putea câștiga în 2 seturi!"

Unul dintre experții Eurosport, Mischa Zverev, i-a ținut pumnii strânși compatrioatei Nastasja Schunk, care deși a jucat excepțional, fără teamă, a cedat în final în 3 seturi în fața Simonei Halep: "Ar fi putut câștiga meciul în două seturi. Trebuie să ia acest sentiment cu ea acum. A fost în avantaj în primul set, apoi a făcut câteva greșeli, asta se întâmplă când ești un jucător tânăr. A câștigat cu ușurință al doilea set cu 6:1 - și trebuie să-și spună: Data viitoare, voi încheia în două seturi", a spus Mischa Zverev despre jucătoarea din Germania.
Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a mai fost finalistă în 2014 şi 2017. În 2020, Halep nu a participat la Grand Slamul de la Paris, ea fiind accidentată. În 2020, românca a părăsit turneul în faza optimilor de finală, fiind învinsă atunci de actualul lider mondial din WTA, Iga Swiatek (6-1, 6-2).
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 25 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo