Campion la ediția din 2016 la Roland Garros, Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea la Paris după ce a trecut fără emoții de uruguayanul Pablo Cuevas, ocupant al locului 92 ATP, scor 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 7 minute de joc. Aceasta a fost prima întâlnire dintre Djokovic și Cuevas.
În continuare, Nole se va duela pe cu învingătorul meciului dintre australianul James Duckworth și lituanianul Ricardas Berankis. Nole a arătat în meciul din turul al doilea o formă de joc de zile mari, semn că își dorește să oprească supremația rivalului Nadal pe zgura pariziană. Djokovic este însă conștient că are o misiune dificilă, având în vedere cele 13 titluri cucerite de spaniol de-a lungul timpului la Paris.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic, în turul 3 la Paris după victoria cu Pablo Cuevas

Wimbledon
S-a întors "mașinăria" Nole? Djokovic e în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Kecmanovic
ACUM 6 ORE
Moralul lui Nole este sus având în vedere că a câștigat titlul la Belgrad săptămâna trecută. Anul trecut, sârbul a ajuns până în finala competiției, fiind învins de Rafael Nadal în minimum de seturi. În ultimul act din 2020, sârbul nu a părut să aibă nicio șansă în fața celui desemnat "Regele Zgurii".
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Anul acesta, cei doi se află pe aceeași parte de tablou, iar dacă amândoi își respectă statutul de cap de serie, ei se vor întâlni în semifinală, și nu în finală. Pe aceeași parte de tablou se regăsește și marele lor rival, Roger Federer, care a revenit cu succes la Paris, învingându-l în turul inaugural pe Denis Istomin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Este bun sau nu coaching-ul în ATP? Novak Djokovic a dat verdictul: "Spre asta înclin mai mult!"
ACUM 9 ORE
Wimbledon
Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic! Ce a putut să spună
IERI LA 13:46