Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Stefanos Tsitsipas își continuă forma excelentă pe zgură! Grecul e în turul secund la Roland Garros

Nicu Savin

Publicat 02/06/2021 la 21:14 GMT+3

Stefanos Tsitsipas s-a calificat fără emoții în turul 3 la Roland Garros! Grecul a trecut fără emoții de Pedro Martinez, scor 6-3, 6-4, 6-3.

Stefanos Tsitsipas à Roland-Garros en 2021

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas continuă să arate că traversează o formă de zile mari pe zgură. Grecul a avansat fără probleme în turul 3 de la cel de-al 2-lea turneu de Grand Slam al anului, impunându-se în minimum de seturi în fața ibericului Pedro Martinez.
Tsitsipas a fost condus cu 3-2, cu break, în primul set, dar a revenit și s-a impus cu 6-3. Scenariul s-a repetat și în manșa secundă, ibericul având 2-0, dar Tsitsipas a recuperat imediat break-ul, iar în final s-a impus cu 6-4. Setul 3 a ajuns tot în dreptul grecului, care deși și-a cedat de alte ori serviciul a câștigat cu 6-3, fructificând prima minge de meci de care a beneficiat.

Stefanos Tsitsipas, în turul 3 la Roland Garros

Astfel, Tsitsipas avansează în runda a 3-a fără set pierdut, el câștigând cu 3-0 și contra lui Jeremy Chardy, în primul tur.
Pentru un loc în optimi, Tsitsipas se va lupta cu John Isner, unul dintre cei mai buni serveri din circuit. Americanul nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul în partidele câștigate contra lui Sam Querrey, respectiv Filip Krajinovic, astfel că se anunță un adversar redutabil pentru Tsitsipas, deși nu este un specialist al zgurii.
Cei doi jucători s-au mai întânit de 5 ori în circuit până acum, Tsitsipas conducând cu 3-2, el câștigând de altfel ultimele 3 dueluri directe.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo