Stefanos Tsitsipas continuă să arate că traversează o formă de zile mari pe zgură. Grecul a avansat fără probleme în turul 3 de la cel de-al 2-lea turneu de Grand Slam al anului, impunându-se în minimum de seturi în fața ibericului Pedro Martinez.
Tsitsipas a fost condus cu 3-2, cu break, în primul set, dar a revenit și s-a impus cu 6-3. Scenariul s-a repetat și în manșa secundă, ibericul având 2-0, dar Tsitsipas a recuperat imediat break-ul, iar în final s-a impus cu 6-4. Setul 3 a ajuns tot în dreptul grecului, care deși și-a cedat de alte ori serviciul a câștigat cu 6-3, fructificând prima minge de meci de care a beneficiat.

Stefanos Tsitsipas, în turul 3 la Roland Garros

Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 5 ORE
Astfel, Tsitsipas avansează în runda a 3-a fără set pierdut, el câștigând cu 3-0 și contra lui Jeremy Chardy, în primul tur.
Pentru un loc în optimi, Tsitsipas se va lupta cu John Isner, unul dintre cei mai buni serveri din circuit. Americanul nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul în partidele câștigate contra lui Sam Querrey, respectiv Filip Krajinovic, astfel că se anunță un adversar redutabil pentru Tsitsipas, deși nu este un specialist al zgurii.
Cei doi jucători s-au mai întânit de 5 ori în circuit până acum, Tsitsipas conducând cu 3-2, el câștigând de altfel ultimele 3 dueluri directe.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Stefanos Tsitsipas - Sebastian Baez
20/01/2022 LA 08:23
Tenis
Novak Djokovic va pierde, cel mai probabil, locul 1 ATP după Australian Open
16/01/2022 LA 10:53