Novak Djokovic este campionul de la Roland Garros 2021. Sârbul a revenit duminică fantastic de la 0-2 la seturi în finala cu Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, al 19-lea al carierei. Liderul mondial din ATP a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas, scor (6) 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat patru ore și 12 minute de joc.
Astfel, "blestemul Rafael Nadal" se oprește la Roland Garros! Niciunul dintre cei doi jucători care au reușit să-l învingă pe iberic la Paris nu au reușit până acum să câștige și trofeul – Soderling (a pierdut finala cu Federer în 2009), Djokovic (a pierdut finala cu Wawrinka în 2015). Ieri, acest "blestem" a fost rupt de marele campion sârb. În plus, Nole este singurul tenismen din Era Open care are cel puțin câte două titluri la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.

Stefanos Tsitsipas a renunțat la primul turneu din sezonul de iarbă

Tenis
Federer, Nadal și Djokovic, puși la zid: "Le lipsește autenticitatea! Fanii vor emoție!"
ACUM 8 ORE
Ultimele două zile au fost extrem de dificile pentru Stefanos Tsitsipas. La câteva ore după înfrângerea dureroasă suferită în finala de la Roland Garros în fața lui Novak Djokovic, grecul a dezvăluit că a aflat cu doar 5 minute înainte să intre pe teren pentru ultimul act de la Paris că bunica lui (mama tatălui lui) a pierdut lupta cu viața.
Înscris la turneul de la Halle, care a debutat azi, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, Stefanos Tsitsipas a luat hotărârea de a se retrage de la primul turneu din sezonul de iarbă după Roland Garros, invocând "motive personale". Grecul, care a urcat până pe locul 4 în clasamentul ATP, cel mai înalt de până acum, va juca direct la Wimbledon, fără a se pregăti în prealabil pentru al treilea turneu major al anului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Teng Biao, un cunoscut disident chinez, anunț îngrijorător despre Peng Shuai, la CNN
ACUM 21 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, dat de gol? Fost tenismen legendar al Australiei: "Decizia lui mi se pare clară!"
IERI LA 15:27