Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cu ce rămâi după acest sezon?" Simona Halep, răspuns sincer la Roland Garros

Irina Aldea

Publicat 04/10/2020 la 15:31 GMT+3

Simona Halep a fost azi eliminată în optimile de finală de la Roland Garros de către adolescenta Iga Swiatek, care a jucat de-a dreptul incredibil.

Simona Halep, Roland Garros 2020

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut parte azi de o adversară incredibilă, Iga Swiatek: o sportivă tânără, cu lovituri în forță și o agresivitate extremă. Mai întâi a fost Jelena Ostapenko, apoi Amanda Anisimova, acum - Iga Swiatek. Învinsă în 45 de minute anul trecut de Simona, în aceeași fază a competiției, Swiatek a jucat la totul sau nimic. Și i-a ieșit totul. 30 de lovituri câștigătoare, zero emoții pe serviciu, românca nereușind să ajungă măcar o dată la minge de break. Scor final: 6-1, 6-2, o oră și 8 minute de joc.
Principala favorită a competiției s-a lovit ca de stâncă de Swiatek, nu a putut replica în primul set, iar în al doilea toate bătăliile s-au dat pe serviciul ei: două game-uri-maraton, unul de opt minute și unul de nouă, unul pierdut, unul câștigat. Per total, Swiatek a avut 14 mingi de break pe serviciul elevei lui Darren Cahill, dintre care s-a ales cu patru. Poloneza a încheiat meciul având doar câte cinci puncte pierdute pe fiecare dintre cele două servicii.

Simona Halep, răspuns sincer la Roland Garros după eliminarea din concurs

La conferința de presă, campioana noastră a fost întrebată de jurnaliști cu ce rămâne după acest sezon 2020, decimat de pandemia de coronavirus, în care Simona a pierdut de doar trei (!!!) ori, cu Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza și Iga Swiatek. După ce ne-a mărturisit că se va delecta cu o ciocolată, iar mâine se va simți mai bine, Simona a oferit un nou răspuns sincer.
"Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine (zâmbește). Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două", a spus Simona la Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo