Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la Roland Garros! Moni continuă în proba de dublu

Irina Aldea

Publicat 29/09/2020 la 14:14 GMT+3

Monica Niculescu nu a reușit să continue seria victoriilor de excepție la Roland Garros și a cedat în primul tur de pe tabloul principal.

Monica Niculescu

Credit imagine: facebook

Monica Niculescu, ocupanta locului 141 WTA, a fost eliminată în primul tur la Roland Garros de către Danielle Collins, semifinalista de la Australian Open 2019, scor 6-2, 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat aproape două ore de joc. În continuare, americanca de pe locul 57 WTA o va întâlni la Paris pe câștigătoarea meciului dintre Jennifer Brady și Clara Tauson.
Monica a început meciul în forță și a condus cu 4-0 și apoi cu 5-1 în primul set, fiind de departea jucătoarea care ia inițiativa la orice șansă apărută. Slice-ul sportivei noastre a incomodat mult în startul partidei, însă lucrurile nu au continuat la fel și în setul doi. Deși a câștigat primul break în manșa secundă, Monica și-a cedat de fiecare dată serviciul, iar adversara ei a profitat de degringolada game-urilor pe retur.

Monica Niculescu, prima româncă eliminată la Roland Garros

Setul decisiv a fost mult mai bun pentru Danielle Collins, care și-a reglat serviciul și nu l-a mai cedat niciodată, chiar dacă Monica a avut trei șanse de break. În schimb, sportiva noastră și-a cedat serviciul de două ori, suficient pentru ca adversara ei să capete curaj și să se îndrepte rapid către o victorie facilă, în ciuda primului set pierdut.
România continuă totuși la Roland Garros cu patru reprezentante în turul al doilea. Este vorba despre Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan. Azi, pe Eurosport, mai evoluează și Sorana Cîrstea și Irina Bara. În proba de simplu masculin, România nu are din păcate niciun reprezentant la ediția din acest an. Marius Copil a fost eliminat în calificări la Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo