Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Swiatek, prima reacție după ce a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros: "Și eu sunt surprinsă"

Irina Aldea

Publicat 04/10/2020 la 13:32 GMT+3

Simona Halep, principal favorită de la Roland Garros, a fost învinsă în mod categoric în optimile de finală de către Iga Swiatek.

Simona Halep & Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, ocupanta locului 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, duminică, scor 1-6, 2-6, de poloneza Iga Swiatek, locul 54 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după doar o oră și 8 minute de joc. Campioana noastră nu a avut reacție la jocul extrem de ofensiv al tinerei sportive din Polonia, care a jucat incredibil de la început până la final, fără a lăsa garda jos pentru o secundă.
În urma acestui rezultat, Simona se oprește la 17 victorii consecutive în circuitul feminin de tenis după două turnee câștigate pe suprafața ei preferată, zgura, la Praga și Roma. Altfel, campioana noastră a ratat șansa de a încheia 2020 pe primul loc în clasament. Pentru a redeveni lider mondial, Simona trebuia să câștige titlul la Paris.

Simona Halep, mare favorită la câştigarea trofeului, a fost eliminată de o adversară care a reuşit, probabil, meciul carierei

Sinceră să fiu, nici nu am cuvinte. Am simțit că am jucat perfect azi, am fost atât de concentrată pe acest meci încât până și eu sunt surprinsă că am reușit să înving azi. Bineînțeles că m-am gândit la meciul de anul trecut. Acela a fost primul meu meci pe un stadion atât de mare, am fost foarte stresată, dar de atunci am progresat enorm pentru că am mai jucat câteva meciuri importante, împotriva Simonei, împotriva Carolinei Wozniacki. Acum simt că pot gestiona presiunea. Roland Garros este turneul de Grand Slam pe care-l prefer. Iubesc să joc aici, încă de când eram doar o junioară – Iga Swiatek, după meci
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo