Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Sărbătorita zilei, Iga Swiatek, e în turul 2 la Roland Garros 2021! Are 8 victorii consecutive la Paris

Irina Aldea

Publicat 31/05/2021 la 14:40 GMT+3

Roland Garros 2021 | Iga Swiatek pare de neoprit pe zgura de la Paris. Campioana en-titre de la Openul francez a reluat socotelile în 2021 din exact locul în care le-a lăsat anul trecut.

Iga Świątek

Credit imagine: Getty Images

A noua jucătoare a lumii și campioana en-titre de la Roland Garros 2021, Iga Swiatek s-a calificat luni în turul secund la Paris, după ce a trecut de slovena Kaja Juvan, ocupanta locului 101 WTA. Swiatek, care împlinește azi 20 de ani, s-a impus după o oră și 30 de minute de joc cu scorul de 6-0, 7-5.
În primul set, Swiatek a reluat jocul de la ediția de anul trecut, atunci când în drumul ei spre titlu nu a cedat niciun set. Kaja Juvan nu a avut nicio șansă în setul inaugural în fața Igăi Swiatek, însă în manșa secundă a reușit să obțină rebreak-ul la scorul de 2-3. Totuși, inițiativa i-a aparținut în continuare campioanei en-titre, care a făcut exact ce trebuia în momentele bune de joc ale adversarei ei, a rezistat în puncte și a trimis cu o minge în plus în terenul advers.

Roland Garros 2021 | Iga Swiatek e în turul al doilea la Paris

În turul al doilea, tânăra sportivă din Polonia o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Rebecca Peterson și Shelby Rogers. Anul trecut, Iga Swiatek a cucerit titlul de la Roland Garros 2020 după ce a învins-o în finală pe Sofia Kenin, locul 5 WTA, cu scorul de 6-4, 6-1. Mai devreme în turneu, în optimile de finală, Swiatek o învinsese pe Simona Halep cedând doar trei game-uri.
După ce a produs marea surpriză la ediția de anul trecut, Iga Swiatek este în topul tenismenelor favorite la câștigarea Roland Garros 2021, alături de liderul mondial, Ashleigh Barty, dar și de Aryna Sabalenka, campioana de la Madrid, care e deja în turul doi la Paris, după ce a trecut ieri de Ana Konjuh în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo